ΑΕΚ

Ξανά εκτός ο Τσιγκρίνσκι ενόψει Αστέρα

ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (SUPERLEAGUE)
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES)
Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Στόιτσεφ EUROKINISSI

Χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Τρίπολη για το ματς του Σαββάτου (7/1) με τον Αστέρα - Βαρύ το κλίμα στα Σπάτα μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Η σημερινή (5/1) είναι από τις μέρες που ο Ζοσέ Μοράις θα ήθελε να μπορούσε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Κυρίως διότι πρώτο ο ίδιος δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά και από το νέο στραπάτσο στο ΟΑΚΑ. Όμως το γεγονός πως υπάρχει παιχνίδι το Σαββάτο (7/1) στην Τρίπολη, επέβαλε κανονικά προπόνηση στα Σπάτα.

Έστω και με κλίμα βαρύ και ασήκωτο και με... σκιές έντονης αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού. Πάντως ο Μοράις μετά το τέλος της προπόνησης, επέλεξε και την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (6/1) στην Τρίπολη. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κρίθηκε και πάλι ανέτοιμος και έμεινε ξανά εκτός των επιλογών του Πορτογάλου τεχνικού.

Όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Αραβίδης. Κατά τα άλλα, ο Ογκνιέ Βράνιες, που πλέον έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Αστέρα, βρίσκεται στην αποστολή. Και δεν αποκλείεται ακόμα και να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα:

Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ