ΑΕΚ

Ξανά διακοπή στο Δ.Σ Νέας Φιλαδέλφειας

Ξανά διακοπή στο Δ.Σ Νέας Φιλαδέλφειας

Το Δ.Σ Νέας Φιλαδέλφειας διεκόπη ξανά την Τρίτη - όπως και την περασμένη Δεύτερα - λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν περισσότεροι από 200 οπαδοί της ΑΕΚ.

Επανάληψη του σκηνικού της περασμένης Δευτέρας είχαμε στο Δ.Σ της Νέας Φιλαδέλφειας και την Τρίτη, καθώς αυτό διακόπηκε μετά από την είσοδο περισσοτέρων των 200 οπαδών της Ένωσης που μπήκαν στην αίθουσα και άρχισαν να φωνάζουν.

Τα συνθήματα ήταν κυρίως κατά του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί ξανά και να ολοκληρώνεται με την είσοδο των ΜΑΤ στο κλειστό "Μίλτος Κουντουράς".

"Να πάτε στον Πειραιά να κάνετε δημοτικό συμβούλιο το γήπεδο θα γίνει", ήταν μία από τις πιο ήπιες ατάκες που ακούστηκαν πριν η ένταση γενικευτεί και εκκενωθεί η αίθουσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένταση προκλήθηκε όταν ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, πρότεινε να γίνει προσφυγή κατά του νόμου, για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Υπάρχει μία περίπτωση να πραγματοποιηθεί το δημοτικό συμβούλιο αν εκκενωθεί απόλυτα η αίθουσα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, ωστόσο αυτή δεν συγκεντρώνει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ