ΑΕΚ

Κρύβει άσο στο μανίκι ο Μανωλάς

Κρύβει άσο στο μανίκι ο Μανωλάς
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, σκέφτεται μια κίνηση - έκπληξη στην ενδεκάδα του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τρίτη (17/5, 20.30), προκειμένου να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Στέλιος Μανωλάς θα κρατά ανοικτό και θα επεξεργάζεται το αγωνιστικό πλάνο του τελικού. Και όχι μόνο διότι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, για να αποφασίσει αν θα παίξει ή όχι ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος και στη σημερινή (16/5) τελευταία προπόνηση ήταν και πάλι πολύ επιφυλακτικός στις κινήσεις του.

Ο Μανωλάς έχει στο μυαλό του να κάνει και μια κίνηση, με την οποία θα αιφνιδιάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού. Να βγάλει (και να βάλει στην ενδεκάδα), έναν άσο από το μανίκι του. Σκέφτεται να θωρακίσει την δεξιά πλευρά του, με τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Μιχάλη Μπακάκη να παίζουν μαζί. Είναι μια σκέψη που είχε βάλει ο Μανωλάς στο μπλοκάκι του, όταν οριστικοποιήθηκε πως θα απουσιάσει ο Μπαρμπόζα.

Όμως στη σημερινή τελευταία προπόνηση, οπου οι παίκτες της ΑΕΚ δούλεψαν στις στημένες φάσεις, ο τεχνικός της Ένωσης δοκίμασε αυτή την σκέψη και στο γήπεδο. Και ενδεχομένως τελικά να την υλοποιήσει. Σ' αυτό το ενδεχόμενο, εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο, θα είναι ο Βάργκας, καθώς στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Αραβίδης. Φυσικά με τον Τζεμπούρ στην κορυφή και τους Γιόχανσον και Σιμόες ως αμυντικά χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μανωλάς: "Έχω άγχος για τον τελικό του Κυπέλλου"

"Πάρτι" στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ