ΑΕΚ

Κρίσιμο 48ώρο για Ζιοβάνι

Κρίσιμο 48ώρο για Ζιοβάνι

Με τις υπογραφές και την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας, τακτοποιήθηκε μια ακόμα εκκρεμότητα στον σχεδιασμό της ΑΕΚ. Και στην Ένωση συνεχίζουν.

Επόμενη άμεση και σχεδόν… κατεπείγουσα προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι να κλείσουν την υπόθεση του Ζιοβάνι. Από την στιγμή που ο 26χρονος Βραζιλιάνος είναι ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας και που υπάρχει και συμφωνία με την εταιρία Elenko Sports που εκπροσωπεί τον παίκτη, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Βεβαίως στο Sport24 είχατε διαβάσει πριν από μέρες για τους ενδοιασμούς που προκαλούν στον Ζιοβάνι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Όμως από την ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις. Επίσης υπάρχουν και οι εκκρεμότητες με τις δυο ομάδες από την Βραζιλία που έχουν ποσοστό στα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Στην ΑΕΚ θέλουν να διευθετήσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον παίκτη μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Και αυτό προκειμένου μέχρι και την Κυριακή (5/7), που είναι και παραμονή της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν, να έχει κλείσει οριστικά θετικά ή αρνητικά η υπόθεση. Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισιοδοξούν πως η κατάληξη θα είναι θετική και ο Ζιοβάνι θα αποτελέσει την 8η μεταγραφή μετά τους Βάργκας, Άρθο, Τζεμπούρ, Σιμόες, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλο και Ανδρεόπουλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ