ΑΕΚ

Κρατάει "κλεφτές" ματιές προς τον Αραούχο

Κρατάει "κλεφτές" ματιές προς τον Αραούχο

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να ρίχνουν διακριτικές ματιές προς την υπόθεση του δανεισμού του Αργεντινού φορ της Λας Πάλμας.

Από την πρώτη στιγμή που από τα "τιτιβίσματα" Ισπανού δημοσιογράφου αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο, από την Ένωση έκαναν τα πάντα προκειμένου να το κρατήσουν χαμηλά. Ακόμα και να το... "κάψουν".

Βλέπετε, κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ έλεγαν, όπως διαβάσατε στο Sport24, αργά το βράδυ χθες (22/1) πως "ο Αραούχο είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάξαμε, όμως δεν προχωράει. Και δεν υπάρχει θέμα". Όμως η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν, έστω και διακριτικά, την υπόθεση.

Είναι δεδομένο πως η περίπτωση του Αργεντινού φορ της Λας Πάλμας είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πρόκειται για ένα πολύ καλό όνομα, με πολλούς "μνηστήρες". Είναι επίσης δεδομένο πως στην ΑΕΚ, μετά απ' όσα έγιναν με την περίπτωση Ντίας, θέλουν να κινηθούν κάτω από άκρα μυστικότητα, για την επόμενη μεταγραφική υπόθεση. Ειδικά αν είναι τόσο δύσκολη, όσο αυτή του Αραούχο.

Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ συνεχίζουν να έχουν τα μάτια τους προς την πλευρά του επιθετικού της Λας Πάλμας, προκειμένου αν υπάρξει η δυνατότητα, να καταφέρουν να κάνουν το μεγάλο κόλπο με τον δανεισμό του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ