ΑΕΚ

Μελισσανίδη: "Κουμάντο στο γήπεδο εγώ"

Μελισσανίδη: "Κουμάντο στο γήπεδο εγώ"
Δημήτρης Μελισσανίδης

Διαβάστε τις ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση με τη διοικούσα επιτροπή που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία τηςAegean, όπου ο επικεφαλής της επιτροπής Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχτηκε τα υπόλοιπα μέλη της.

Έντεκα μέλη από τα δώδεκα μέλη (έλειπε ο πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Πέτρος Χριστοδούλου) που θα αναλάβουν να τρέξουν από εδώ και πέρα την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, συμφώνησαν από κοινού να κάνουν ότι περνάει (ο καθένας ξεχωριστά) από το χέρι τους για να φτάσει η ΑΕΚ ξανά στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

"Θα φτιάξουμε ένα γήπεδο κουκλί και με το γήπεδο θα δώσουμε την ώθηση να μεγαλουργήσει η ομάδα", ήταν μία από τις πρώτες ατάκες που ακούστηκαν στη συνάντηση από τον "Τίγρη".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι: " εγώ θα έχω το γενικό πρόσταγμα στο θέμα του γηπέδου, ο Μπάγεβιτς θα έχει το γενικό κουμάντο στο ποδόσφαιρο και ο Γιώργος Ρόκας θα έχει το γενικό κουμάντο στο διοικητικό-οργανωτικό κομμάτι. Όπερ σημαίνει πως θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής".

Τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε τα μέλη να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά σε αυτά που βγάζουν προς τα έξω ώστε να υπάρχει κεντρική διαχείριση πληροφοριών και να μην βγαίνουν προς τα έξω αποσπασματικά πράγματα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ