ΑΕΚ

Κοντοές: "Εύκολη νίκη με Ατρόμητο εάν..."

Κοντοές: "Εύκολη νίκη με Ατρόμητο εάν..."
INTIME SPORTS

Ποια είναι η προϋπόθεση κατά τον Γιάννη Κοντοέ για ένα εύκολο "τρίποντο" της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (10/5, 17:45)

Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε αρχικά στην κάμερα της Nova για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο:

"Είμαστε τέσσερις ομάδες και έχουμε να παίξουμε ακόμα τέσσερις αγώνες, τον ένα μετά τον άλλον. Την ίδια κούραση έχουμε όλοι. Μέσα σε λίγα ματς μπορούμε να διακριθούμε και είναι ευκαιρία για εμάς.

Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, αφού το ματς είναι στην έδρα μας, αν δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό μπορούμε να πάρουμε εύκολα τους 3 βαθμούς".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση, σχολιάζοντας:

"Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα στην οποία βρίσκομαι. Σ' αυτές τις θέσεις είχα παίξει και στην παλιά μου ομάδα, τον Πανιώνιο, άρα τις γνωρίζω κατά κάποιο τρόπο. Όπου με χρειάζεται η ομάδα εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω.

Προσπαθώ, κάνω αυτό που μ' αρέσει, καταρχήν να περνάω εγώ καλά, από εκεί και πέρα αν αυτό που κάνω ευχαριστεί και τον εκάστοτε προπονητή αυτό που βγάζω στο γήπεδο, είναι και δική μου χαρά να μπορώ να βοηθάω την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ