ΑΕΚ

Κοντά σε Μπέλεκ και στους δύο Ισπανούς

Κοντά σε Μπέλεκ και στους δύο Ισπανούς

Μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον 3 μεταγραφές, με τους Μπέλεκ, Κάλα και Χοσέ Κάρλος να προβάρουν τα κιτρινόμαυρα. Μια ανάσα από τον Καμερουνέζο ο δικέφαλος, καταθέτει άμεσα τις προτάσεις στη Σεβίλη η διοίκηση σε συνεργασία με Χιμένεθ.

Πολύ κοντά στην δεύτερη ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής για τη νέα περίοδο βρίσκεται η ΑΕΚ καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με την Ουντινέζε για τον Καμερουνέζο νεαρό επιθετικό Α' Μπέκα Λέο Στιβ Μπέλεκ, γνωστός από την θητεία του στον Πανθρακικό.

Ο Σταύρος Αδαμίδης μετά και την έγκριση του Μανόλο Χιμένεθ, έτρεξε της διαδικασίες προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή. Ο Μπέλεκ που θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, θα είναι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Η συμφωνία θα κλείσει κοντά στις 100.000. Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο υψηλόσωμος πρώην επιθετικός της ομάδας της Θράκης, με τις τότε εμφανίσεις του είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον σε Αγγλικές και Ιταλικές ομάδες, με την Ουντινέζε να τον κλείνει πρώτη.

Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόνο στη δεύτερη ομάδα του Ούντινε με την ιταλική διοίκηση να θέλει να δώσει τον παίκτη σε μια ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο, με την ΑΕΚ να είναι η ιδανική λύση.

Έρχονται τα "παιδιά" του Μανόλο

Όσον αφορά τις προτάσεις του Χιμένεθ για τους παίκτες από την Σεβίλη, οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος, είναι πολύ κοντά στο να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα. Ο πρώτος ως δανεικός και ο δεύτερος ως ελεύθερος με πιθανότητα να κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης η ομάδα της Ανδαλουσίας.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες μαζί με τον Ακόστα, αποτελούν τρεις από τις βασικές εισηγήσεις του τεχνικού της ΑΕΚ για την ενίσχυση της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των deal.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Μανόλο που θα δει να υλοποιούνται τα θέλω του, ενώ ο ίδιος για να νιώσει ακόμα πιο άνετα όσον αφορά το σχεδιασμό και τι κτίσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά, περιμένει και ακόμα μια υπόθεση να ολοκληρωθεί θετικά.

Πρόκειται για την ανανέωση του συμβολαίου του Τραϊανού Δέλλα, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται θετικά μέσα στην εβδομάδα (ίσως τη Δευτέρα 18/6).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ