ΑΕΚ

Κολοβέτσιος: "Τεράστια νίκη"

Κολοβέτσιος: "Τεράστια νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός της ΑΕΚ Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στον Άκη Γεωργίου και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό μετά τη νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΟΚ με 1-0.

Γα την 6η συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ: “Είναι πάρα πολύ σημαντική, ειδικά όταν είναι απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Για μένα σήμερα ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας μέχρι στιγμή τόσο λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος όσο και για λόγους πρεστίζ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά. Έπρεπε να σκοράρουμε γρήγορα και ήρθε το γκολ. Και ο ΠΑΟΚ έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν έδειξε τόσο καλό πρόσωπο όσο εμείς. Συνεχίζουμε τη δουλειά και πάμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ δίνει αυτοπεποίθηση στην ΑΕΚ: “Φυσικά και δίνει. Εμείς βέβαια σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Δυστυχώς στα προηγούμενα μεγάλα παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας ή εμείς δεν ήμασταν καλοί. Δεν πειράζει. Σήμερα η νίκη είναι τεράστια. Μα δίνει ψυχολογία και βαθμολογικό προβάδισμα».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: “Εννοείται ότι ο κόσμος βοήθησε και θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Ξέραμε ότι σήμερα θα είχε πολύ κρύο, αλλά ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Το έδειξε και σήμερα, μας στήριξε από το πρώτο λεπτό και τον ευχαριστούμε πολύ”.

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο: “Δεν θα είναι ίδιο το παιχνίδι με αυτό του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής θα έρθει πιο διαβασμένος. Από αύριο κοιτάζουμε τη δουλειά μας, πως θα πάμε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για να πάρουμε ένα καλό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. ”

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ