ΑΕΚ

Κόλαση και... παράδεισος

Η πισίνα που περιμένει τους παίκτες της ΑΕΚ μετά από κάθε προπόνηση, για μερικά δευτερόλεπτα τους στέλνει από την... κόλαση στο παράδεισο (VIDEO+PICS)

Μετά τις σκληρές προπονήσεις είναι γνωστό πλέον πως η κρυοθεραπεία ενδείκνυται για την αποκατάσταση των μυών. Οι ποδοσφαιριστές το ξέρουν και για αυτό ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα παρότι τα πρώτα δευτερόλεπτα στο κρύο νερό είναι.. εφιαλτικά.

Η λογική της κρυοθεραπείας, δηλαδή της έκθεσης των μυών στο κρύο νερό, είναι ότι έτσι θα καταπολεμηθούν ο μυϊκός ερεθισμός και η μυϊκή ακαμψία, που προκαλούνται μετά από κοπιαστική άσκηση ή εργασία.

Related content

Για αυτό κανείς τους δεν ξεχνάει να βουτήξει όλο το πόδι μέσα στο παγωμένο νερό. Για αυτό το σκοπό είχε φτιαχτεί από πέρυσι μια μίνι πισίνα που τρέχει συνέχεια παγωμένο νερό, για να εξυπηρετεί τους παίκτες της ΑΕΚ.

Related content

Φέτος η βουτιές... ξεκίνησαν αλλά στο παιχνίδι έχει μπει και η εσωτερική πισίνα η οποία βέβαια έχει επιλογή στην θερμοκρασία του νερού και μπορεί το κρύο να γίνει ακόμα πιο σκληρό. Είναι περιττό να αναφέρουμε φυσικά πως οι ατάκες δίνουν και παίρνουν, με τους ποδοσφαιριστές στην αρχή που μπαίνουν μέσα στο νερό να βγάζουν... κραυγές από το σοκ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ