ΑΕΚ

"Κλείνει" Τσαβαρία, προχωρά με ακόμα δυο

"Κλείνει" Τσαβαρία, προχωρά με ακόμα δυο

Το αποτέλεσμα της... κουβέντας με τονΜπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. "Κλείνει" Τσαβαρία η Ένωση, προχωρά με ακόμα δυο παίκτες.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν απλώς να κλείσουν άμεσα μεταγραφικές εκκρεμότητες. Θέλουν να δουν τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσουν να έρχονται άμεσα στο Κίελτσε για να ενσωματωθούν με την αποστολή και να πιάσουν δουλειά.

Αυτή είναι η επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια και μ' αυτό το πλάνο προχωρούν. Όπως προέκυψε από την σύντομη κουβέντα που είχε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους απεσταλμένους του Τύπου στην Πολωνία, καταρχήν η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Τσαβαρία. Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από την Λάνς και στην Ένωση θέλουν να το τελειώσουν άμεσα.

Όσον αφορά το θέμα του σέντερ φορ και επ' αυτού η πρόθεση είναι να τελειώσει άμεσα. Μάλιστα η ΑΕΚ έχει προκρίνει ως πρώτη στην λίστα, με περίπτωση φορ, το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Και είναι μια περίπτωση που την δουλεύουν υπό άκρα μυστικότητα. Πάντως στο κάδρο παραμένει και ο Φλέτσερ και ο Ζοζούλια.

Επίσης πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να κλείσουν και την μεταγραφή του χαφ άμεσα, ώστε ο παίκτες να έρθει στις αρχές της εβδομάδας στην Πολωνία. Επί της ουσίας ο στόχος των ανθρώπων της Ένωσης, είναι να έρθουν συνολικά τρεις παίκτες άμεσα στο Κίελτσε για να ενσωματωθούν με την ομάδα. Προφανώς υπάρχει και η εκκρεμότητα με την απόκτηση αριστερού μπακ. Αλλά αυτή μοιάζει να είναι τέταρτη στη σειρά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ