ΑΕΚ

"Κλείδωσε" η 11άδα της ΑΕΚ

"Κλείδωσε" η 11άδα της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ένωσης πραγματοποίησε και σήμερα (24/5) δοκιμή 11άδας για το ματς κόντρα στον Ηρακλή, παρουσιάζοντας ξεκάθαρα τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς. Διαβάστε ποιοι παίκτες πήραν φανέλες βασικών.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε την ίδια δοκιμή 11άδας, δείχνοντας ποιοι θα είναι οι βασικοί ποδοσφαιριστές στο αυριανό ματς κόντρα στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ανέστης, με τους Γεωργέα, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γιόχανσον και Ανάκογλου, με τον Γροντή να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα να αγωνίζονται στα φτερά.

Βέβαια, οι Μπαρμπόσα, Γροντής και Πλατέλλας είναι σχεδόν σίγουρο ότι κατά τη διάρκεια του ματς θα αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους.

Να θυμίσουμε ότι με έναν βαθμό στο ματς, η ΑΕΚ κλειδώνει και μαθηματικά την άνοδό της στη Super League.

"Κιτρινόμαυρος" μονόλογος για ΑΕΚ

Η Ένωση μετράει 48 νίκες στην έδρα της, με τον Ηρακλή να έχει μόλις τρεις και τις ισοπαλίες ανάμεσα στις στις δύο ομάδες να είναι οκτώ.

Αντίθετα, στους εκτός έδρας αγώνες η προϊστορία είναι μοιρασμένη, με την ΑΕΚ βέβαια να έχει και εκεί τον πρώτο λόγο.

Οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν 23 νίκες, 19 ισοπαλίες και 17 ήττες εκτός έδρας, ενώ μια από τις ήττες την έκαναν στην πρώτη αγωνιστική των εφετινών πλέι οφ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ