ΑΕΚ

Κινητικότητα για εξελίξεις στην ΑΕΚ

Κινητικότητα για εξελίξεις στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επομένη της βαριάς ήττας της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", βρίσκει τους ανθρώπους της Ένωσης σε συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

Προφανώς και μια ήττα από τον Ολυμπιακό, με τόσο κακή εικόνα της ΑΕΚ και μετά από τόσα λάθη και παραλείψεις από τον προπονητή, δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς να φέρει προβληματισμό ή ακόμα και εξελίξεις.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βρίσκονται από το πρωί σε συνεχείς συσκέψεις και στο τραπέζι έχει πέσει η αποτίμηση του ντέρμπι, αλλά και η επόμενη μέρα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός ενδεχομένως όχι για τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για την εικόνα της ομάδας αλλά και τον τρόπο διαχείρισης ενός ντέρμπι. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, είναι σε συνεχείς συναντήσεις.

Πιθανόν μέσα στην μέρα να γίνει και μια συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου ακουστεί και η δική του θέση.Δεδομένα υπάρχει προβληματισμός για τον προπονητή. Και στην εξίσωση του προβληματισμού έχουν μπει κυρίως όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και συνολικά η μέχρι τώρα διαχείριση της ομάδας από τον Κετσπάγια.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να κάνουν μια βιαστική κίνηση. Πιθανότατα θα ακούσουν πρώτα και τον Κετσπάγια και κατόπιν θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Πάντως είναι γεγονός πως ήδη στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να φτάνουν προτάσεις για προπονητές. Χωρίς όμως να είναι απολύτως τίποτε δεδομένο και "κλειδωμένο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η στήριξη του Χριστόπουλου στον Λαμπρόπουλο
Τα πέντε μοιραία λάθη του Κετσπάγια
'Εξαλλος με τον Κετσπάγια ο Τσιάρτας!
Λαμπρόπουλος: "Εγώ φταίω για την ήττα, αναλαμβάνω την ευθύνη"
Κετσπάγια: "Χρειάζονται ηγέτες στα ντέρμπι, εμείς είχαμε μόνο έναν"

Photo credits: action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ