ΑΕΚ

Κι όμως, ο Ντέμης είναι ακόμα εδώ

Κι όμως, ο Ντέμης είναι ακόμα εδώ
INTIME SPORTS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δίνει μάχη για να κρατήσει την ΑΕΚ όρθια στα δύσκολα! Λύση ο ίδιος που να εξασφαλίζει το μέλλον της εταιρείας δεν έχει βρει, ωστόσο δεν έχει σταματήσει να την ψάχνει και να επιθυμεί την επιστροφή του.

Το ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης προσπαθεί ακόμα να βρει τη λύση για τη βιωσιμότητα της ΑΕΚ όλοι λίγο πολύ το γνωρίζαμε.. Όποιος ανακάλυψε σήμερα την Αμερική ξεχνάει ότι υπάρχουν δεκάδες κείμενα που αναφέρουν ότι ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει καταφέρει να συλλέξει το απαιτούμενο ποσό για να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Ωστόσο, δεν τα παρατάει. Συνεχίζει την προσπάθεια, θέλει να βρει τη λύση, έχει συνεχώς επαφές και επιχειρεί να μπαλώσει την τρύπα που οι αμέτοχοι άφησαν έτσι… Γνωστά πράγματα αυτά, είναι χαζό το να προσπαθείς να βρεις κάτι καινούργιο σε όσα έχουν πολλάκις τονιστεί.

Δεν τα παρατάει ο Ντέμης, όσο κι αν κάποιο θέλουν, προσπαθούν και επιχειρούν να το κάνει. Έχει ένα σχέδιο και ένα πλάνο στο μυαλό του, ακόμα και για τις πλέον ακραίες καταστάσεις. Έχει αποφασίσει να ενεργοποιηθεί και δεν θα κάνει πίσω. Θα το διαπιστώσετε όλοι στην πορεία…

Εξυπακούεται ότι αν δεν εξασφαλίσει ότι στο πλευρό του θα έχει την παρουσία στο επιχειρηματιών οι οποίοι θα έχουν πάρει απόφαση να υποστούν μία σημαντική οικονομική αιμορραγία ώσπου η ΠΑΕ να εξυγιανθεί και ν' αρχίζει να θέτει τις βάσεις προκειμένου αρχικά να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδά της και κατόπιν να επιχειρήσει την κερδοφορία (κάτι που προβλέπεται μετά από τουλάχιστον 3-4 χρόνια), δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να παριστάνει τον… ήρωα!

Κοινώς ο Ντέμης δεν ψάχνει για μπαλώματα αλλά για λύση βιώσιμη με προοπτική. Δεν θα έπαιρνε ποτέ το ρίσκο της επιστροφής δίχως να έχει τη βεβαιότητα ότι θα είναι σε θέση να αλλάξει την κατάσταση και όχι απλά να τη… βολέψει με ημίμετρα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παρατάει κιόλας όπως κάποιοι τεχνηέντως παρουσιάζουν…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ