ΑΕΚ

Κι όμως δεν είναι το αντίο!

Κι όμως δεν είναι το αντίο!
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Παππάς άφησε να εννοηθεί μέσω της επιστολής του ότι το σβήσιμο το χρέους της Morgan Stanley ήταν η τελευταία συνεισφορά του στην ΑΕΚ. Όμως το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει ενεργός και αποκαλύπτει το πως.

Για πολλοστή φορά (αν και για κάμποσους μήνες ήταν αδικαιολογήτως ανενεργός επιτρέποντας και εκείνος να φτάσει η ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού), ο Πέτρος Παππά βοήθησε την ομάδα που αγαπά με τρόπο που δεν αμφισβητείται. Και παρά το γεγονός ότι στο τέλος της τοποθέτησής του άφησε να αιωρείται η οριστική αποχώρησή του, το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για οριστική απόφαση.

Εφόσον οι Κανελλόπουλος, Γκούμας Χατζηιωάννου και (κυρίως) ο Νοτιάς συμβάλλουν σημαντικά (και όχι με ψίχουλα) ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει την οικονομική ρευστότητα που απαιτείται (7 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των 3 εκατ. από το δάνειο Ντέμη) πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Παππάς θα βοηθήσει εξίσου.

Ωστόσο δεν προτίθεται να τους κάνει τη χάρη και να κάνει εκείνος την αρχή. Και τούτο διότι θεωρεί ότι αν βάλει εκείνος πρώτος χρήματα (ενώ έχει ήδη αποπληρώσει το δάνειο της Morgan), οι άλλοι δεν θα το πράξουν στο βαθμό και στο ποσοστό που τους αναλογεί, οπότε θα βρεθεί για ακόμα μία φορά εξαπατημένος.

Ο Παππάς με την κίνηση-ματ που οργάνωσε και έθεσε σε εφαρμογή σε συνεργασία με τον Νάσο Θανόπουλο, επί της ουσίας έθεσε τους άλλοτε συνοδοιπόρους του προ των ευθυνών τους. Τους καλεί να βγουν μπροστά, να σταματήσουν το κρυφτούλι, να πουν ευθέως πόσα είναι (ή δεν είναι) διατεθειμένος να πληρώσει ο καθένας τους και πλέον περιμένει να δει αντιδράσεις.

Παράλληλα έδειξε στον κόσμο της ΑΕΚ ότι εκείνος φοράει παντελόνια στα δύσκολα. Η πράξη του από μόνη της είναι ένα μήνυμα ότι θα συνεχίσει να βοηθάει εφόσον οι άλλοι αναλάβουν ευθύνες και πρωτοβουλίες.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επίσης το να συνεχίσει τη χρηματοδότηση της εταιρείας εφόσον προκύψουν ικανοί συμπαίκτες. Άφθαρτοι, ειλικρινείς και αποφασισμένοι να συμπορευτούν μαζί του προκειμένου η ομάδα να εισέλθει σε μονοπάτι εξυγίανσης και σταδιακής ανάπτυξης. Εν κατακλείδι , ο Πέτρος Παππάς δεν είπε αντίο κάνοντας το σπουδαίο κόλπο με την αποπληρωμή του δανείου της Morgan. Το μπαλάκι έριξε στην περιοχή τους και τους περιμένει...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ