ΑΕΚ

Κι αν ο Ντίας μοιάσει στον Μπλάνκο;

Κι αν ο Ντίας μοιάσει στον Μπλάνκο;

Ο Περέιρα Ντίας ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος Αργεντινός φορ της ΑΕΚ μετά τον Ίσμαελ Μπλάνκο, αλλά τους δυο επιθετικούς ήδη τους "δένουν" σχέσεις και συμπτώσεις. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ ψάχνει για ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ ή προκύπτει πρόβλημα στο γκολ, η… αναπόληση του Ίσμαελ Μπλάνκο είναι σταθερά στην ημερήσια διάταξη.

Λογικό άλλωστε, από την στιγμή που από τον Αργεντινό φορ και μετά, η Ένωση δεν έχει βρει ποτέ ξανά ανάλογη συνέπεια σκοράρισμα. Ούτε καν μ’ ένα βαρύ όνομα επιθετικού, όπως του Ούγκο Αλμέιδα. Τώρα η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα ξανά έναν Αργεντινό φορ. Τον πρώτο Αργεντινό επιθετικό, μετά τον Μπλάνκο. Όμως υπάρχουν ήδη συμπτώσεις και σχέσεις που "δένουν" τον Περέιρα Ντίας με τον "Ζορό", τις οποίες παρουσιάζει το Sport24.gr.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΝΕΛΑ

Ο Ντίας πριν ακόμα μάθει την ΑΕΚ και πριν αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Αθήνα, γνώριζε καλά τον Μπλάνκο. Είχαν συνυπάρξει στα ίδια αποδυτήρια για περίπου έναν χρόνο. Οι δυο τους, υπήρξαν συμπαίκτες στην Λανούς στην Αργεντινή, το 2013-2014. Και στη συνέχεια τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους, με τον Ντίας να ξεκινά την περιπέτεια στην Μαλαισία με την Τζοχόρ και τον Μπλάνκο να μετακομίζει στον Ισημερινό για χάρη μιας… Μπαρτσελόνα. Επομένως δεν αποκλείεται ο Ντίας να έχει συλλέξει όλες τις πληροφορίες για την ΑΕΚ, από τον Μπλάνκο.

ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ... ΠΟΝΤΟΣ

Η ΑΕΚ διαθέτει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της δυο σέντερ φορ με ψηλά κορμιά. Ο Ντίας που ετοιμάζεται να αποκτήσει, έχει διαφορετική… κοψιά. Όμως από σέντερ φορ μ’ αυτή την κοψιά, είχε βρει για τελευταία φορά η ΑΕΚ την ησυχία της, ως προς το σκοράρισμα. Βλέπετε, ο Ντίας έχει ύψος 1,78 και είναι μόλις έναν πόντο κοντύτερος από τον Μπλάνκο, ο οποίος ήταν 1,79.

ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΠΡΩΤΙΑ

Ένας από τους βασικούς λόγους που έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιλέξουν και να προχωρήσουν την περίπτωση του Ντίας, είναι πως προέρχεται από μια άκρως παραγωγική σεζόν. Στην Ένωση έψαχναν έναν φορ που να έχει ήδη ανοικτή γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα και να μην προέρχεται από περίοδο αφλογιστίας όπως ο Πέκχαρτ ή και ο Αλμέιδα.

Και ο Ντίας όχι μόνο είχε παραγωγική σεζόν, αλλά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην Μαλαισία. Με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αλλά εκείνος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, είχε έρθει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2007 και ο Μπλάνκο. Και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, από την παρθενική του κιόλας σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προχωρά με Μπράβο η ΑΕΚ
Σ' αυτές τις θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι Big-4!
Οι 15 μεταγραφές στη Super League
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ