ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Ο Λέσκοτ θα χρειαστεί χρόνο"

Κετσπάγια: "Ο Λέσκοτ θα χρειαστεί χρόνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, υποστήριξε ότι η Ένωση θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τις επιστροφές διεθνών και τραυματιών, ενώ όσον αφορά στον Τζόλεον Λέσκοτ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ταξιδεύει για Αγγλία ο κεντρικός αμυντικός.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στην Κύπρο, Άκη Γεωργίου, για το φιλικό αγώνα της Ένωσης με την Ανόρθωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση: "Σίγουρα τώρα που δεν παίζουμε παιχνίδια πρωταθλήματος θέλαμε να παίξουμε με μία καλή ομάδα, όπως είναι η Ανόρθωση. Βασικά θέλαμε επιτέλους να παίξουμε μπροστά σε κόσμο, διότι τα περισσότερα, αν όχι όλα τα παιχνίδια μας, ήταν χωρίς φιλάθλους. Άλλωστε ο κόσμος είναι αυτός που ανεβάζει αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί μεσοαμυντικά, αλλά δυσκολευτήκαμε στην επίθεση. Στο δεύτερο είχαμε αυτά που μας έλειψαν στο πρώτο. Μπήκαν κάποια παιδιά που έδειξαν ότι είναι έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα. Τώρα θα επιστρέψουν οι παίκτες από τις εθνικές και τους τραυματισμούς και θα έχουμε πολύ καλή ομάδα.

Γενικά είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, δεν κινδυνέψαμε πολλές φορές να δεχτούμε κάποιο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ".

Για τους νεοαπκτηθέντες, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Τζόλιον Λέσκοτ: "Ο Λάζαρος έδειξε ότι είναι πιο έτοιμος να αγωνιστεί. Σίγουρα ο Λέσκοτ θα χρειαστεί χρόνο, καθώς έχει κάνει μόλις μία εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα. Ελπίζω ότι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι, αν όχι 100%, τότε σε ικανοποιητικό βαθμό".

Για το αν η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: "Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη και πριν την αναβολή. Δεν ξέρουμε ακόμα με ποια αγωνιστική θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλα γίνονται ανάποδα. Όταν ξέρεις το πρόγραμμα και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσεις μπορείς να κάνεις προγραμματισμό. Τώρα δεν ξέρεις πότε θα παίξεις και με ποιες ομάδες. Αν είναι να ξεκινήσουμε με την τρίτη αγωνιστική ας γίνει αυτό".

Φεύγει για Αγγλία ο Λέσκοτ

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός, Τζόλεον Λέσκοτ, θα φύγει για την Αγγλία καθώς πρέπει να πάρει τα πράγματά του και να επιστρέψει την Τρίτη στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Άλλωστε, η αποστολή της Ένωσης θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα και προβλέπεται ρεπό.

Οι "κιτρινόμαυροι" επανέρχονται στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα, όπως τους ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη φιλική νίκη επί της Ανόρθωσης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ