ΑΕΚ

Κερδίζει έδαφος για το ντέρμπι ο Τσιγκρίνσκι

Κερδίζει έδαφος για το ντέρμπι ο Τσιγκρίνσκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, "ανεβάζει στροφές" και η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέτει πιο ισχυρή υποψηφιότητα.

Για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έτσι κι αλλιώς αποτελεί ένα μεγάλο "στοίχημα", να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος, προκειμένου να προλάβει να τεθεί στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ουκρανός στόπερ και στην προπόνηση της Τετάρτης, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις "στροφές" στην δουλειά του.

Όλο και πιο πολύ "κερδίζει έδαφος" ο Τσιγκρίνσκι, καταρχήν για να μπορέσει να μπει στην αποστολή. Και από εκεί και πέρα να κρίνει ο Χιμένεθ, αν ο Ουκρανός στόπερ θα είναι σε κατάσταση τέτοια, ώστε να μπορεί ακόμα και να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι. Πάντως ο Τσιγκρίνσκι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, περίπου τρεις μήνες.

Όσον αφορά στον Ροντρίγκο Γκάλο, ακολούθησε και σήμερα θεραπεία στο πόδι. Οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι, δεν είναι με το μέρος του Βραζιλιάνου μπακ. Εκτός αν υποχωρήσει εγκαίρως το αιμάτωμα στο πόδι.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ