ΑΕΚ

Καζβιρόπουλος: "Ένοιωσα ότι δεν με πίστευαν"

Καζβιρόπουλος: "Ένοιωσα ότι δεν με πίστευαν"
INTIME SPORTS

Ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο που αποχώρησε από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι του άφησε πικρή γεύση καθώς ο στόχος του ήταν να γίνει σταθερό μέλος στην πρώτη ομάδα.

Άλλο ένα ελληνικό ταλέντο ξενιτεύεται. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Καζβιρόπουλο που άφησε τα μέρη μας για τη Βερόνα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στο aek1924.gr για τα χρόνια του στην ΑΕΚ και τον τρόπο που αποχώρησε.

Πως νιώθεις που αποχώρισες από την ΑΕΚ μετά από δέκα χρόνια που αγωνιζόσουν στις Ακαδημίες και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου;

« Σίγουρα δεν το περίμενα να γίνει αυτό γιατί στόχος μου ήταν να γίνω σταθερό μέλος στην πρώτη ομάδα ομάδα και να την βοηθήσω να ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει».

Σου αφήνει κάποια πικρή γεύση η αποχώρησή σου;

« Ναι μου άφησε, γιατί ήμουν 10 χρόνια στην ομάδα και την είχα σαν οικογένεια μου. Ένοιωσα πολύ άσχημα».

Επειδή πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί, πες μας τι ακριβώς συνέβη με την ΑΕΚ και αποχώρισες;

« Μίλησα με τον κύριο Ζήκο και μου είπε ή θα πας δανεικός ή θα μείνεις ελεύθερος, γιατί ο Κύριος Δελλας δεν με υπολόγιζε για φέτος. Για αυτό και αποφάσισα να μείνω ελεύθερος».

Με την απόφαση τους να σου κάνουν τη συγκεκριμένη πρόταση θεωρείς οτι δεν σε πίστεψαν παρά το γεγονός οτι θεωρήθηκες ανερχόμενο ταλέντο της ΑΕΚ;

« Ναι, μόλις μου είπαν να μείνω ελεύθερος ένοιωσα ότι πλέον δεν με πίστευαν και ένοιωσα πάρα πολύ άσχημα».

Έχεις να πεις κάτι σε όλους αυτούς που σε… κατηγορούν επειδή δεν δέχθηκες την πρόταση που σου έκανε η ΑΕΚ και αποφάσισες να μείνεις ελεύθερος;

« Όχι, δεν έχω κάτι να τους πω, εμένα η δουλειά μου δεν είναι αυτή, είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

Ήταν λίγο από τον παράδεισο στην κόλαση η φετινή σεζόν για σένα; Σε είδαμε να ζεις το όνειρό σου, να παίζεις να σκοράρεις και από εκεί ξαφνικά να προσπαθείς να βρεις τα πατήματά σου με την κ18 και να κλαις στον πάγκο, καθώς είχες χάσει τον εαυτό σου.

« Σίγουρα στις αρχές ένοιωσα ένα τεράστιο συναίσθημα ειδικά όταν έβαλα το πρώτο μου γκολ έστω και σε φιλικό, κόντρα στη Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα όμως άρχισε η κατηφόρα. Με τον τραυματισμό που είχα δεν μπορούσα να παίξω ούτε 10 λεπτά και έπαθα ένα μεγάλο ψυχοπλάκωμα μέσα μου. Ήμουν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση».

Θεωρείς ότι έπρεπε να σου δοθεί και άλλη ευκαιρία στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που όποτε σε χρησιμοποίησε ο Δέλλας πήγες καλά και όχι να επιστρέψεις μετά στις Ακαδημίες;

« Δεν μπορώ να απαντήσω πάνω σε αυτό. Στόχος μου πάντα είναι όταν μου πει ο προπονητής να μπω στον αγωνιστικό χώρο ώστε να παίξω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».

Είσαι ΑΕΚτζής μεγαλωμένος σε κιτρινόμαυρη γειτονιά και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι. Θέλεις να πεις κάτι στον κόσμο της ΑΕΚ;

« Το μόνο που θα πω στους φιλάθλους της ομάδας είναι να είναι πάντα και παντού δίπλα στην μεγαλύτερη ιδέα και η ομάδα θα πάει εκεί που τις αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην κορυφή».

Θέλεις να μας πεις δύο λόγια για τη νέα σου ομάδα, Ελλάς Βερόνα;

« Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θέλω να ζήσω το όνειρο, αυτό τίποτα άλλο».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ