ΑΕΚ

Κανονικά ο Σοϊλέδης, αλλά εκτός αποστολής

Κανονικά ο Σοϊλέδης, αλλά εκτός αποστολής
INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε τις επιλογές του για την αποστολή, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις στις αποφάσεις του. Ο Άρης Σοϊλέδης έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά ο Ουρουγουανός έκρινε πως δεν χρειάζεται να τον πιέσει.

Συνήθως ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει και την τελευταία προπόνηση πριν από καθε ματς, προκειμένου να επιλέξει την αποστολή. Εξαίρεση, τα παιχνίδια της ΑΕΚ εκτός έδρας, που είναι εκτός Αθηνών και ως εκ τούτου έχουν ταξίδι. Όπως δηλαδή αυτό του Σαββάτου (20/2) με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Γι αυτό και ο Πογέτ, ήδη από σήμερα (18/2) έκανε τις επιλογές του για την αποστολή, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις στις αποφάσεις του. Ο Άρης Σοϊλέδης έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά ο Ουρουγουανός έκρινε πως δεν χρειάζεται να τον πιέσει.

Άλλωστε μόλις σήμερα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα της θλάσης και πάντως θα είναι πανέτοιμος με τον Παναθηναϊκό. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Αραβίδης και Γκάλο, αλλά και ο Κορδέρο που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή: Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ