ΑΕΚ

Κάνει πίσω ο Θ(ε)ωμάς!

Κάνει πίσω ο Θ(ε)ωμάς!
Μαύρος INTIME SPORTS

Μια άκρως απογοητευτική είδηση προέκυψε από την οικονομική ενημέρωση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την "ομάδα" του Θωμά Μαύρου. Μετά τα δυσβάσταχτα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι, ο πρόεδρος της Ένωσης μαζί με τους ανθρώπους του, αποσύρεται από την διεκδίκηση των μετοχών της ΠΑΕ και την διοίκηση της ομάδας!

Η κατάσταση ήταν γνωστή από την αρχή του καλοκαιριού, όταν η ΑΕΚ αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από τα Κύπελλα Ευρώπης λόγω οικονομικών προβλημάτων. Από εκεί που ο κόσμος δεν είχε να πιαστεί από κάπου, εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος έτοιμος να πιάσει το "ανεξέλεγκτο καράβι" και να αποφύγει τα βράχια.

Δυστυχώς όμως, μετά από ένα μήνα περίπου, τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και οι άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του, που ήταν έτοιμοι να αναλάβουν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, μετά από λεπτομερέστατη ενημέρωση γύρω από τα οικονομικά της ομάδας, κατάλαβαν πως το "καράβι"... δεν έχει τιμόνι.

Επτάωρη ενημέρωση με αρνητική εξέλιξη...

Συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί της Πέμπτης (9/8)βρέθηκαν στα Σπάτα ο Θωμάς Μαύρος μαζί με τους συνεργάτες του (Σταυρόπουλος, Ηλιόπουλους, Γατζούλας - μελλοντικό Δ.Σ. από τις 24/8) και είχαν ενημέρωση εφ όλης της ύλης από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Βαλασόπουλο που κράτησε μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στην συνάντηση αυτή, παρουσιάστηκε αναλυτικά η κατάσταση της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας. Από τα συμβόλαια των παικτών μέχρι τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Το αποτέλεσμα... έριξε από τα σύννεφα τους παρευρισκομένους.

Σε διάστημα τριών-τεσσάρων μηνών η ΑΕΚ χρειάζεται τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ και με τις συνθήκες που υπάρχουν και την αντίδραση του κόσμου της ομάδας, ο Θωμάς Μαύρος και οι συνεργάτες του κατάλαβαν πως δεν γίνεται να υπάρξουν αυτά τα χρήματα από τον κόσμο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης προστέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου. Το συμπέρασμα από την όλη κουβέντα, ήταν πως με τα δεδομένα που υπάρχουν, το αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο και αυτή την ευθύνη δεν θέλησαν να την πάρουν στα χέρια τους (όπως είναι απολύτως φυσιολογικό) η ομάδα του Θωμά Μαύρου.

Αλλαγή 360 μοιρών, απόδοση ευθυνών στους α-μέτοχους και συνέντευξη Τύπου

Μετά από όσα άκουσαν, ο Θωμάς Μαύρος και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να αποσυρθούν από την διεκδίκηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και των μετοχών της, καθώς όπως τόνισαν, κάτι τέτοιο θα "έσωζε" τους α-μέτοχους από τα "εγκλήματα" που έκαναν και οδήγησαν τον δικέφαλο σε αυτό το σημείο.

Μετά την συγκεκριμένη ενημέρωση, αποφασίστηκε από τον Θωμά με την σύμφωνη γνώμη του Ανδρέα Δημητρέλου, να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου μετά τις 20 Αυγούστου, προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο με στοιχεία και ονόματα για τους υπεύθυνους της κατάστασης αυτής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα ζητήσουν δημόσια από τους μετόχους να καλύψουν οι ίδιοι τις υποχρεώσεις που δημιούργησαν, προκειμένου να αποφύγει η ομάδα την πτώχευση. Βέβαια κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ιδρώνει το αυτί των α-μέτοχων και μάλλον και αυτή η έκκληση θα πέσει στο κενό.

Ανάλογα με τις κινήσεις των μεγαλο(α)μετόχων, θα πράξει και η ομάδα του Θωμά Μαύρου, που όμως η λύση θα υπάρξει εάν πληρώσουν τα χρέη και αν... και αν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ