ΑΕΚ

"Κάνατε ευτυχισμένους 1,5 εκατομμύριο ΑΕΚτζήδες"

"Κάνατε ευτυχισμένους 1,5 εκατομμύριο ΑΕΚτζήδες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησαν στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από την προπόνηση.

Μπορεί σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να μην κοιμήθηκαν παρά λίγες ώρες και αυτές νωρίς σήμερα (18/5) το πρωί. Όμως ο Στέλιος Μανωλάς είχε βάλει κανονικά προπόνηση, καθώς υπάρχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ. Βεβαίως το κλίμα στα Σπάτα ήταν απολύτως γιορτινό. Και χαλαρό. Μόνο χαμογελαστά πρόσωπα υπήρχαν και ο Μανωλάς στα αποδυτήρια μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του, γι αυτό που πέτυχαν.

"Το σημαντικό είναι πως μπήκατε μέσα στο γήπεδο και δείξατε πως ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, βγάλατε πάθος και δικαίως κερδίσατε. Αυτό που εμένα μου άρεσε περισσότερο, είναι πως σας είδα αγαπημένους και ενωμένους και πανηγυρίσατε όλοι μαζί, ένα κουβάρι. Να ξέρετε πως ήμουν σίγουρος πως θα μπείτε με πάθος στο γήπεδο, όταν άκουγα τις κραυγές σας λίγο πριν ξεκινήσει το ματς και έβλεπα το πάθος στα μάτια σας. Θέλω να σας πω συγχαρητήρια, γιατί να ξέρετε πως κάνατε ευτυχισμένους, 1,5 εκατομμύριο ΑΕΚτζήδες".

"Υπάρχει ένας ακόμα στόχος"

Όπως συνέβη και πριν από τον τελικό του κυπέλλου, έτσι και μετά, στα αποδυτήρια μπήκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και φυσικά ο εκτελεστικός διευθυντής έδωσε και πάλι συγχαρητήρια σ’ όλη την ομάδα. Υπενθύμισε όμως, πως υπάρχει ακόμα ένας στόχος.

"Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και σας το λέω και πάλι. Χάσαμε έναν στόχο που ήταν το πρωτάθλημα για φέτος, αλλά κερδίσαμε τον δεύτερο που είναι το κύπελλο. Έχουμε πλέον ακόμα έναν στόχο που είναι τα πλέι οφ. Και πρέπει και εκεί να προσπαθήσουμε. Πάντως θέλω να δώσω συγχαρητήρια πρώτα στον Στέλιο Μανωλά και σ' όλο το τεχνικό τιμ και φυσικά σ' όλους εσάς τους ποδοσφαιριστές γιατί το θέλατε πολύ και το αξίζατε αυτό το κύπελλο".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ