ΑΕΚ

Κάλα στο Sport24.gr: "Αν με θέλει πραγματικά η ΑΕΚ, έρχομαι"!

Κάλα στο Sport24.gr: "Αν με θέλει πραγματικά η ΑΕΚ, έρχομαι"!
INTIME SPORTS

Με αφορμή τα ισπανικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει το καλοκαίρι από την Σεβίλλη, ο Χουάν Κάλα, μίλησε στο Sport24.gr και ξεκαθάρισε χωρίς κανένα δισταγμό: "Αν μου κάνει μια καλή πρόταση η ΑΕΚ, δεν έχω πρόβλημα σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστώ"

Ο Χουάν Κάλα, από την πρώτη στιγμή που ήρθε ως δανεικός στην Ένωση κατάφερε να δεθεί με την Ένωση και παρότι ήταν σε άλλη χώρα και η καριέρα του πήγαινε αρκετά καλά, εκείνος παρακολουθούσε την ΑΕΚ και σχολίαζε συνέχεια υπέρ της στα social.

Στην "εποχή Μελισσανίδη" της ΑΕΚ, ακόμα και η περίπτωση του Χουάν Κάλα δεν είναι απαγορευτική για τα δεδομένα του δικεφάλου. Ειδικά μετά την παραμονή του Κορδέρο, που παίζει σημαντικό ρόλο για κάθε Ίβηρα ποδοσφαιριστή που θα δεχτεί κρούση από τους κιτρινόμαυρους, ο άσος της Σεβίλης μπορεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα εάν τα βρουν οι δύο πλευρές.

Η περίπτωση βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς μιλάμε για τον βασικό αμυντικό της Σεβίλλης στην Primera Division, αλλά ο παίκτης αρέσει πολύ στο τεχνικό τιμ (συμπαίκτες με Δέλλα και Λύμπε) αλλά και στον Μπάγεβιτς.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χουάν Κάλα στο Sport24.gr:

- Υπήρξαν δημοσιεύματα από την χώρα σου σχετικά με το μέλλον σου στην Σεβίλη. Υπάρχει στο μυαλό σου να αποχωρίσεις το καλοκαίρι;

"Ναι είναι αλήθεια, πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Έχουν γίνει κάποιες βολιδοσκοπήσεις από άλλες ομάδας, τίποτα επίσημο όμως.".

- Υπάρχει περίπτωση μέσα σε αυτές τις ομάδες να υπάρχει και πρόταση από την ΑΕΚ;

"Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την ΑΕΚ, αλλά για να με ρωτάτε όλοι από την Ελλάδα, κάτι πρέπει να υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία επαφή ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αν μου γίνει πρόταση από την ΑΕΚ θα την εξετάσω πολύ σοβαρά".

- Γνωρίζεται όμως την κατάσταση της ΑΕΚ; Του χρόνου θα βρίσκεται στην Β' Εθνική

"Δεν με απασχολεί που θα αγωνίζεται του χρόνου η ΑΕΚ στην Β' Εθνική. Αρκεί η πρόταση που θα μου γίνει να δείχνει πως με θέλουν πραγματικά και φυσικά να μου παρουσιαστεί το όλο πρότζεκτ της ομάδας".

- Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ΑΕΚ, με νέα σταθερή διοίκηση, με ένα νέο γήπεδο να χτίζεται

"Ναι τα ξέρω όλα αυτά και μου δείχνουν την αλλαγή που έχει γίνει στην ομάδα. Σας είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην ΑΕΚ, αρκεί να μου γίνει καλή πρόταση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ