ΑΕΚ

Ικανοποίηση για Μάνταλο και Φαγέ

Ικανοποίηση για Μάνταλο και Φαγέ
INTIME SPORTS

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τις εμφανίσεις του Πέτρου Μάνταλου αλλά και του Αμπλαγέ Φαγέ στα ματς Κυπέλου της Πέμπτης (31/10), όπου οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν οι πρωταγωνιστές για την Ξάνθη και την Καλλιθέα αντίστοιχα, πετυχαίνοντας τα γκολ των ομάδων τους (videos)!

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Αμπλαγέ Φαγέ πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει με την ΑΕΚ και από του χρόνου θα αποτελούν παίκτες του δικεφάλου.

Η θέληση τόσο του Νίκου Λυμπερόπουλου όσο και του Τραϊανού Δέλλα για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών, βρήκε ανταπόκριση στον Δημήτρη Μελισσανίδη που με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισε και τους δύο για την σεζόν 2014-2015.

Τρίβουν τα χέρια τους Λύμπε και Δέλλας

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αλλά και ο προπονητής της, είδαν με ικανοποίηση την εμφάνιση του Μάνταλου και Φαγέ στα παιχνίδια της Ξάνθης με τον Ηρακλή και της Καλλιθέας με τον ΟΦΗ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές, ήταν οι σκόρερ των ομάδων τους, ενώ με την γενική τους εικόνα, ήταν και οι πρωταγωνιστές.

Βέβαια οι προκρίσεις δεν ήρθαν για Ξάνθη και Καλλιθέα, αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου το τεχνικό τιμ, που στο πρόσωπο του Μάνταλου και του Φαγέ στηρίζουν κατά πολύ τα σχέδια του μέλλοντος.

Δείτε τα γκολ του Μάνταλου και του Φαγέ:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ