ΑΕΚ

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 0-1

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 0-1
INTIME SPORTS

Με σκόρερ τον εξαιρετικό Κουτρουμπή στην πρώτη του συμμετοχή με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών. Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου της Ένωσης, έντονη και η ζέστη!

Τη δεύτερη νίκη της σε φιλικά προετοιμασίας πέτυχε η ΑΕΚ μετά το 3-1 επί της Ρέξαμ, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου δεν ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση όπως το συνηθίζουν άλλωστε στα περισσότερα ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, όμως στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους.

Ενδεικτικό του κακού ξεκινήματος είναι πως το πρώτο σουτ των "κιτρινόμαυρων" έγινε στο 27ο λεπτό με τον Κουρέλλα να σημαδεύει άουτ, όμως τα επόμενα λεπτά ήταν σαφώς καλύτερα. Οι ποδοσφαιριστές της Δικεφάλου πάτησαν γκάζι και ευτύχησαν μάλιστα να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ο Σιαλμάς ήταν άστοχος στο 35ο λεπτό, όμως ο Κουτρουμπής δεν ακολούθησε το -κακό- παράδειγμά του. Ο Έλληνας αμυντικός, στην πρώτη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λαγού και το πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Το γκολ σημειώθηκε στο 43ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρεπετσάς είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Ένα ημίχρονο δίχως πολλές φάσεις, δίχως την ΑΕΚ να έχει καλή εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι και με τον διαιτητή να σταματά το ματς για λίγο στο 30' λόγω της ζέστης.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής Ψαχνών εμφανίστηκε εντελώς μεταμορφωμένος, αφού ο προπονητής του προχώρησε σε 9 αλλαγές, ενώ ο Βαγγέλης Βλαχός ξεκίνησε με δύο και δοκίμαζε ποδοσφαιριστές σταδιακά. Το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Ένωση να ελέγχει το ματς, να έχει καλή κυκλοφορία, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους.

Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν βέβαια δύο καλές στιγμές να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Σικαλιάς έδιωξε εντυπωσιακά μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λαγού στο 67', ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Σιαλμάς έκανε σουτ στην κίνηση, όμως και πάλι ο πορτιέρο του Ηρακλή έσωσε την εστία του, διώχνοντας σε κόρνερ.

Τι κρατάμε από το ματς: Αυτό πάντως που κρατάμε είναι η εμφάνιση του Κουτρουμπή, που στο -ανεπίσημο- ντεμπούτο του όχι μόνο σκόραρε αλλά είχε πολύ καλή παρουσία στα αμυντικά του καθήκοντα, δείχνοντας θάρρος και όχι άγχος.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε το παρών παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Περίπου 2.000 φίλοι της Ένωσης, αψήφησαν τη ζέστη και στάθηκαν στο πλευρό του Βαγγέλη Βλάχου και των παικτών του. Το χρειάζεται αυτό η ΑΕΚ...

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής Ψαχνών: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Τάουερ, Ντελέκος, Λιώσης, Ογτροντνικ, Σέγκος, Οκόνγκ, Σπανός.

Στο β' μέρος ο Ηρακλής Ψαχνών έπαιξε με τους: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρούτσης, Γέσιτς, Πακόνγκ, Τζάκης, Τσατσαρώνης, Λούσιο Μέντες, Μπακομήτρος, Σίγκμπο, Ντελέκος.

ΑΕΚ: Αραμπατζής (46' Κωνσταντόπουλος), Αρκούδας (87' Ματεντζίδης), Λαγός (83' Νικολόπουλος), Κουτρουμπής (87' Β' Βλάχος), Γιάγκο (87' Τσαμουρλίδης), Ρίκκα (77' Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46' Παπαδημητρίου), Κουρέλλας (69' Καλογέρης), Παυλής (70' Σταματής), Σιαλμάς (77' Φροξυλιάς)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ