ΑΕΚ

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ

Η ιστορία ξαναγράφεται και πάλι με χρυσά γράμματα! Η πρώτη μεγάλη μέρα της νέας εποχής της ΑΕΚ είναι γεγονός. Στις 12:30 (6/11) στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της "Αγιά Σοφιάς" και το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού. Εξασφάλισε την μετάδοση η ΑΕΚ δορυφορικά και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο! Δείτε σε Live Streaming από το Sport24.gr ολόκληρη την εκδήλωση. Μείνετε συντονισμένοι...

Από τον περασμένο Ιούλιο που ξεκίνησε και επίσημα η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ μέχρι και σήμερα, το ζητούμενο ήταν ένα, το άγχος του ΑΕΚτζή, η προσμονή για το σπίτι του. Ένα όνειρο που έμεινε 10 χρόνια κλειδωμένο στο χρονοντούλαπο της απογοήτευσης, της μιζέριας, της πτώσης.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, η σημαία σηκώθηκε και πάλι στον ιστό της και οι σάλπιγγες τις αντεπίθεσης ήχησαν και πάλι στον κιτρινόμαυρο λαό... Το Sport24.gr βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ από την πρώτη μέρα της νέας εποχής και σας μετέφερε έναν προς έναν όλα τα "επεισόδια" πριν φτάσουμε στην σημερινή και ιστορική μέρα για τον δικέφαλο αετό.

Παρακολουθήστε με LIVE εικόνα από το Sport24.gr, την επίσημη παρουσίαση (12:00) του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων& Τεχνών.

Από το Juventus Stadium έως την ΑΜΚ 30εκ.

Όλα ξεκίνησαν από τον Ιούνιο του 2013, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το προσωπικό του Τζετ, βρέθηκε στο Juventus Stadium και ξεναγήθηκε στο σπίτι της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Με την επιστροφή του, εκμυστηρεύθηκε σε πως: "Με την έναρξη των έργων, σε 14 μήνες θα είναι έτοιμο".

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ

Η εμπλοκή του ισχυρού άνδρα της Aegean έγινε με επίσημο τρόπο, παρουσιάζοντας ο ίδιος όλα του τα πλάνα για την ΑΕΚ της αντεπίθεσης, την ΑΕΚ της νέας εποχής. Εκεί που εστίασαν όμως οι πάντες, ήταν η αναφορά του στο μαράζι του ΑΕΚτζή, στο σπίτι του, στην "Αγιά Σοφιά".

Συναγερμός λοιπόν στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων και τα λόγια άμεσα μετατράπηκαν σε έργα! Τα διαρκείας της ΑΕΚ τέθηκαν σε κυκλοφορία και ο Μελίσσανίδης κάνει κίνηση προς τον κόσμο: "Με κάθε διαρκείας, τα μισά λεφτά στο Ναό".

Ίδρυση της εταιρείας "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" με αποκλειστικό στόχο την ανέγερση του νέου γηπέδου και η πρώτη συνεδρίαση είναι γεγονός. Αμέσως όλη η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς "Αγιάς Σοφιάς" και η Αυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 30 εκ. με τον Γιώργο Μελισσανίδη να βάζει το πρώτο εκατομμύριο στην εταιρεία πραγματοποιείται!

Η πρώτη... δόση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ημερ/νια: 2/10/2013 Χώρος: Ενιαίο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς» Ώρα: 19:00 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τα σχέδια της "Αγιάς Σοφιάς" σε όλο το δημοτικό συμβούλιο της Ν. Φιλαδέλφειας και έφερε στο φως πέντε φωτογραφίες του νέου γηπέδου. ΠΑΝΙΚΟΣ!

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να το πιστέψει και μπροστά στην χαρά που εξέφρασε, ο Μελισσανίδης τονίζει στους συνεργάτες του: "Αν σήμερα έπαθαν πλάκα, στην παρουσίαση θα έχω απ' έξω ασθενοφόρα". Προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" με θέμα την ΑΜΚ κατά 30 εκ. ευρώ.

Λίγο αργότερα και επίσημα στην δημοσιότητα οι βασικοί χρημοταδότες της "Αγιάς Σοφιάς". Η φημολογία για την επίσημη παρουσίαση δίνει και παίρνει, με τον κόσμο της Ένωσης να περιμένει με κομμένη την ανάσα.

Το άγχος των ΑΕΚτζήδων... έφυγε με μια ανακοίνωση: «Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση της “Αγιάς Σοφιάς” και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 στις 12:30, Κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωγόρος Συγγρού 107-09, Αθήνα)» .

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ

Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει για την μοναδική παρουσίαση που θα άφηνε όλο τον κόσμο με ανοικτό το στόμα. Ο ίδιος ο Μελισσανίδης που ζητούσε τα πάντα να είναι στην εντέλεια και να προχωράνε πιο γρήγορα οι ρυθμοί για το γήπεδο, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Τα πάντα περνάνε από τον έλεγχο του και για αυτό βρέθηκε στον χώρο του γηπέδου, προκειμένου να επιθεωρήσει ο ίδιος κάποιες λεπτομέρειες.

Η απόφαση της ΑΜΚ 30 εκ. πάρθηκε, λίγες μόλις μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση. Στις 2/11 το 1930 έγιναν τα εγκαίνια του Σταδίου της ΑΕΚ και το SPORT24.GR σας πρόσφερε ένα πλούσιο αφιέρωμα, τέσσερις μέρες πριν από την "έναρξη" της νέας εποχής.

Μια μέρα πριν την "γνωριμία" της "Αγιάς Σοφιάς" με τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδεία του Πέτρου Παππά βρέθηκε στην Περιφέρεια Αττικής και ολοκλήρωσε την χρηματοδότηση με τον κ. Σγουρό να δηλώνει: "Έχουν κλειδώσει τα 20 εκ. για την "Αγιά Σοφιά"

Η... πρώτη ιστορική μέρα της νέας ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ώρα λοιπόν της παρουσίασης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έφτασε. Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν με κομμένη την ανάσα για να δούνε το όνειρο να παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr που θα σας μεταφέρει με LIVE STREAMING αυτή την ιστορική μέρα για τον δικέφαλο αετό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ