ΑΕΚ

Η ενδοξότερη και ομορφότερη φανέλα της ΑΕΚ

Η ενδοξότερη και ομορφότερη φανέλα της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι έτοιμη να επανακυκλοφορήσει την εξαιρετική φανέλα της σεζόν '94-'95 και έβγαλε μάλιστα ένα συγκινητικό και εντυπωσιακό video γεμάτο στιγμές από εκείνη τη σεζόν.

Ποιος ΑΕΚτζής μπορεί να ξεχάσει τη μαγική χρονιά του 1994-95; Ποιος έχει ξεχάσει την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και την όμορφη μπάλα που έπαιζε; Και επίσης, ποιος θα ξεχάσει την πρωτότυπη και ομορφότερη φανέλα που της ΑΕΚ;

Η απάντηση είναι κανείς (ΑΕΚτζής) και γι' αυτό το λόγο, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να κάνουν δική τους τη φανέλα της σεζόν 1994-95. Της φανέλας, όπου είναι καλυμμένη με τον δικέφαλο αετό.

Μια φανέλα όπου φόρεσαν τόσοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Στέλιος Μανωλάς (ο θείος του Κώστα, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Έβερτον ), ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Τόνι Σαβέφσκι και ο Χρήστος Κωστής. Κι αυτά είναι μονάχα λίγα από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, όπου μεσουρανούσαν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μη ξεχνάμε πως μ' αυτή την εμφάνιση, οι "κιτρινόμαυροι" έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ "μάγευαν" και στην Ελλάδα, παίζοντας σπουδαίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή την επανακυκλοφορία της συγκεκριμένης φανέλας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε και ένα video γεμάτο με στιγμές εκείνης της χρονιάς, που γεμίζουν νοσταλγία και χαρά τους φίλους της ομάδας για τα όσα έχουν ζήσει και έχουν δει. Άπαντες ελπίζουν να καταλήξει κάπου η υπόθεση με τον Άραβα επενδυτή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Βλάχος με δηλώσεις του .

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ