ΑΕΚ

Η δεύτερη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της!

Η δεύτερη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της!
ΑΕΚ, απογοήτευση, ομαδική INTIME SPORTS

Η κανονική διάρκεια της χρονιάς ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να πραγματοποιεί την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της, με συγκομιδή 48 βαθμών! Ήρθε η ώρα να αλλάξει κάποιος την σελίδα, ήρθε η ώρα να γυρίσει κάποιος τον τροχό...

Σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, η φετινή ομάδα της ΑΕΚ έγραψε ιστορία καθώς μάζεψε τους λιγότερους βαθμούς στην ιστορία της, 48, καταρρίπτοντας το περσινό "ρεκόρ" με τα 50 γκολ.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από την χειρότερη επίθεση την τελευταία 20ετία και το δεύτερο χειρότερο στην ιστορία της μετά και τη σεζόν 86'-87- όταν και πέτυχε 31 γκολ. Ούτε όταν το πρωτάθλημα είχε 14 ομάδες δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ να φτάσει τα 65 γκολ.

Να πάει και να μην ξανάρθει...

Η ανικανότητα της ΑΕΚ να πάρει τρεις βαθμούς από την Δόξα Δράμας, ήταν το κερασάκι στην άγευστη... τούρτα που ετοίμασε η διοίκηση το καλοκαίρι που μας πέρασε, με την συγκατάθεση των μετόχων της ομάδας που μιλάνε για την ΑΕΚ και κλαίνε.

Με μόλις τέσσερις νίκες σε έναν ολόκληρο γύρο, η Ένωση δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα την ομάδα που έχει σήμα το δικέφαλο αετό και φοράει κιτρινόμαυρες φανέλες, δεν θυμίζει σε τίποτα την ΑΕΚ.

Η κατάσταση στην ομάδα δεν επιτρέπει πλέον αναλύσεις, καθώς ότι ήταν να γίνει έγινε. Τους στόχους στην αρχή της σεζόν, δεν τους πλησίασε η Ένωση, ούτε για πλάκα. Η συγκεκριμένη χρονιά ήταν μαχαιριά στην ήδη δοκιμασμένη καρδιά των ΑΕΚτζήδων που όλα αυτά τα χρόνια έχουν βαρεθεί να... ελπίζουν!

Και όσοι λίγοι, πλέον, ελπίζουν στα πλέι οφ, καλύτερα να μην υπολογίζουν σε κάτι, γιατί με εμφανίσεις τύπου δεύτερος γύρος, η ΑΕΚ πάει φουλ για την τιμητική τέταρτη θέση!

Ήρθε η ώρα να αλλάξει κάποιος την σελίδα

Η βδομάδα είναι κρίσιμη για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς είτε την Τετάρτη (25/4), είτε με μια παράταση στις 8/5, θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Ένωση και το κυριότερο εάν θα επιστρέψει η ομάδα σε ασφαλή χέρια!

Εάν όλα πάνε καλά, είναι σίγουρο πως η σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ θα αλλάξει και η ελπίδα θα επιστρέψει στους χιλιάδες οπαδούς του δικεφάλου. Αυτός που θα γυρίσει τον τροχό... επιστρέφει!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ