ΑΕΚ

Η απίστευτη ιστορία του Ράμα

Η απίστευτη ιστορία του Ράμα

Διαβάστε το γιατί ο Ρενάλντο Ράμα δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό λόγω συγκυριών, την περιπέτειά του και τις ατυχίες του στη Γερμανία και τις μαρτυρίες ανθρώπων που τον έχουν δει να μαγεύει με τη μπάλα στα πόδια.

Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρενάλντο Ράμα. Ο 23χρονος (27/1/1990) κυνηγός δοκιμάστηκε στα Σπάτα από τον Τραϊανό Δέλλα και άφησε καλές εντυπώσεις με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας να εισηγηθεί την απόκτηση του. Μπορεί να είναι άγνωστος, αλλά έχει συγκλονιστική ιστορία που αξίζει να την μάθει κανείς προκειμένου να εκτιμήσει το πάθος, την αγάπη και το πείσμα του Ράμα για την μπάλα.

Ο Α.Ο. Καστέλλας και το μεγάλο βήμα...

Ο Ράμα ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά, προερχόμενος από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Καστέλλας, όπου ενσωματώθηκε το 1999 σε ηλικία 9 ετών. Πολύ γρήγορα ξεχώρισε για τις ικανότητες του, καθώς το ταλέντο που τον συνόδευε τον ώθησε ώστε να αγωνιστεί από ηλικία 15 ετών στην πρώτη ομάδα της Καστέλλας. Ο Ολυμπιακός τσέκαρε τον Ράμα και το καλοκαίρι του 2006 τον πήρε στις Ακαδημίες του.

Παρά το γεγονός πως στον πειραϊκό σύλλογο αναγνώριζαν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ποιότητα και μέλλον, εντούτοις ποτέ δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχθεί. Για λόγους εξωαγωνιστικούς ο Ράμα έμεινε στην σκιά άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να επιστρέψει για ένα μικρό διάστημα στον Α.Ο. Καστέλλας πριν αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr αναφέρουν πως ο Ράμα ήταν μια κλάση ανώτερος από τους συμπαίκτες του στην αντίστοιχη θέση, αλλά λόγω των σχέσεων που είχε πατέρας συμπαίκτη του με άνθρωπο της διοίκησης του Ολυμπιακού, έμενε στον πάγκο.

Το όνειρο της Ευρώπης

Το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του βρίσκεται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ