ΑΕΚ

Η απάντηση στο γήπεδο

Η απάντηση στο γήπεδο
ΑΕΚ - Εργοτέλης Μάκος INTIME SPORTS

Παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, χαρακτήρισε το ματς με Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος όμως μίλησε για... απάντηση στο γήπεδο. Τι είπε ο Κωστέ στους παίκτες για την "απάντηση".

Ένα παιχνίδι όπως αυτό του Σαββάτου, ένα μεγάλο ντέρμπι όπως είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ξεκινάει μια βδομάδα πριν από το σφύριγμα της έναρξης με δηλώσεις, με παιχνίδια ψυχολογίας και τακτικής. Το ίδιο έχει ξεκινήσει να γίνεται και για το ματς του Σαββάτου.

Ο ένας εκ των πιθανών πρωταγωνιστών, ο Γρηγόρης Μάκος, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού (NOVA) αναφερόμενος στο μεγάλο ντέρμπι και αρχικά το χαρακτήρισε ως ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος και τίποτε άλλο...

Δείτε τον καιρό στο ΟΑΚΑ.

"Παίρνουμε 3 βαθμούς, τίποτα παραπάνω"

"Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Όμως, παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο παίρνουμε τρεις βαθμούς, τίποτα παραπάνω", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας μέσος και πρόσθεσε σχετικά με την εκδίκηση του περσινού ματς στο Καραϊσκάκη:

"Να το δούμε διαφορετικά πρέπει, όχι σαν εκδίκηση. Θέλουμε να μπούμε να το κερδίσουμε, να αποδείξουμε ότι αξίζουμε τη νίκη. Θα το καταφέρουμε αν μπούμε αποφασισμένοι".

"Απάντηση στο γήπεδο"

Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά και τις δυνατότητες του αντιπάλου:

"Η προϊστορία έχει δείξει ότι τα πρώτα αποτελέσματα μετά την έλευση νέου τεχνικού είναι θετικά. Αλλά εμείς θέλουμε και στη συνέχεια να πάμε καλά, όχι μόνο στην αρχή. Πρέπει να δείξουμε ότι γίνεται καλή δουλειά στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση. Και εμείς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Με τον προπονητή προσπαθούμε να ‘’διαβάσουμε’’ το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Έχει γίνει η απαραίτητη τακτική στις προπονήσεις για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού. Ωστόσο, θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Όχι στα λόγια".

"Απαντήστε με το παιχνίδι σας"

Ο ψυχολογικό τομέας είναι πολύ βασικός πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι και ο Νίκος Κωστένογλου το ξέρει αυτό καλύτερα από όλους. Ο τεχνικός της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και ξεκίνησε το "ντοπάρισμα" ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Κωστέ αναφέρθηκε στα όσα διαρρέουν από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ σχετικά με μια νέα μεγάλη νίκη και διάφορα τέτοια με τον προπονητή του δικεφάλου να τονίζει στους παίκτες του πως την απάντηση τους να την δώσουν στον γήπεδο.

Να τους δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο ματς του Σαββάτου. Η συνέχεια των όσων είπε ο Κωστένογλου, αφορούσαν τεχνικές λεπτομέρειες, ζητώντας από τους παίκτες την προσοχή τους στις πλευρές του Ολυμπιακού και τα στημένα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ