ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει Χίλντεμπραντ. Εκείνος;

Η ΑΕΚ θέλει Χίλντεμπραντ. Εκείνος;

Η απόκτηση του 32χρονου γερμανού γκολκίπερ αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Σταύρος Αδαμίδης ισχυρίζεται ότι η Ένωση έχει πολύ καλές πιθανότητες να αποκτήσει τον διεθνή τερματοφύλακα, η πλευρά του παίκτη όμως αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είναι απλά θέμα χρημάτων.

Αυτό που γνωρίζουμε ως σήμερα είναι ότι η Ένωση έχει καταθέσει μία πρόταση που δεν ικανοποιεί τον Γερμανό. Ωστόσο σύμφωνα με όσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ μεταφέρει στον Τύπο, ο Χίλντεμπραντ τη συζήτησε και αντιπρότεινε περισσότερα χρήματα ως προκαταβολή (περίπου το 50% του συμβολαίου) αλλά και συνολικά. Άρα το σκέφτεται...

Αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα της κατάστασης, τότε όντως η ΑΕΚ έχει καλές πιθανότητες να κάνει δικό της τον Χίλντεμπραντ αντικαθιστώντας τον Σάχα με έναν καλύτερο τερματοφύλακα περίπου με τα μισά χρήματα (300.000 ευρώ)! Ωστόσο η πλευρά του Γερμανού αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά του το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.


«Δεν είναι η πρώτη μας επιλογή»


Δηλώσεις του ατζέντη του Χίλντεμπραντ φιλοξενούνται τόσο στον ελληνικό όσο και στον γερμανικό Τύπο και όλες έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Την επιθυμία του 32χρονου τερματοφύλακα να επιστρέψει σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα η οποία όμως θα του εξασφαλίσει ξανά τη δυνατότητα να αγωνίζεται ως βασικός.


Παράλληλα τονίζεται ότι υπάρχουν προτάσεις από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Αυστρία και Τουρκία μεταξύ αυτών), πρωταθλήματα των οποίων μάλλον συγκινούν περισσότερο τον Χίλντεμπραντ. Ο ατζέντης του παίκτη αποκαλύπτει ότι υπήρξαν συζητήσεις παλαιότερα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο διεθνής γκολκίπερ απέρριψε την προοπτική της Ελλάδας.


Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δίνει τη μάχη της για τον Χίλντεμπραντ και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της έχουν καλές πιθανότητες να έρθουν σε συμφωνία μαζί του. Προς τα που γέρνει περισσότερο η αλήθεια της δεδομένης διαπραγμάτευσης είναι κάτι που θα έχουμε διαπιστώσει το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ