ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πούλησε τον Μανωλά!

Η ΑΕΚ πούλησε τον Μανωλά!
Μανωλάς INTIME SPORTS

Στην Ουκρανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, οι δύο πλευρές έφτασαν τελικά σε συμφωνία! 600.000 ευρώ θα πάρει η ΑΕΚ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα χρήματα του Θρασύβουλου.

Η ανατροπή της ανατροπής… Εν τέλει έγινε αυτό που ήθελαν και οι δύο πλευρές καθώς ο Μανωλάς θα συνεχίσει από τώρα την καριέρα του στην ουκρανική Ντνίπρο (με την οποία υπέγραψε ήδη συμβόλαιο για 3 ½ χρόνια) και η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της 600.000 ευρώ.

Το μόνο που απομένει είναι να πάρει στα χέρια της τις τραπεζικές εγγυήσεις ότι θα λάβει το συγκεκριμένο ποσό ως τις 10 Μαρτίου προκειμένου να συνηγορήσει στην άμεση μετακόμιση του νεαρού στόπερ στην ουκρανική ομάδα!

Θρίλερ με διάρκεια…

Οι διαδοχικές αρνήσεις της ΑΕΚ κάμφθηκαν διότι ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική ομάδα υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 3 ½ χρόνια.

Αν η ΑΕΚ πίεζε τις καταστάσεις θα έχανε εκτός από τα χρήματα αλλά σαφώς και τη δυνατότητα να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα θα έβγαινε διπλά ηττημένη.

Εν τέλει ο Ανδρέας Δημητρέλος συνηγόρησε στην πώληση του ποδοσφαιριστή και πλέον αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο θα λάβει η ΑΕΚ το συντομότερο δυνατό τις περίπου 600.000 ευρώ που της αναλογούν, ενώ ξεχωριστό ποσοστό θα πάρει και ο Θρασύβουλος, ο νομικός εκπρόσωπος του οποίου μίλησε στο Sport24.gr και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φτάσουν μέχρι τα άκρα.

Τα ποσά

Επί της ουσίας το ποσό της μεταγραφής είναι 100.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 30.000 θα δοθούν στον Θρασύβουλο, ενώ από τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν και οι ατζέντιδες που έκλεισαν το deal. Από εκεί και πέρα υπάρχει ειδική συμφωνία της Ντνιεπρ με την Ένωση για την οποία ο ουκρανικός σύλλογος θα πληρώσει άμεσα τις 600.000 ευρώ.

Βάσει αυτής η ουκρανική ομάδα αποκτά την προτεραιότητα ως τις 31/8 να αποκτήσει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή επιθυμεί από την ΑΕΚ.

Η μοναδική περίπτωση να χαλάσει το deal έχει να κάνει με το εάν και κατά πόσο οι Ουκρανοί θα αποδειχθούν φερέγγυοι στο θέμα της εγγυητικής τραπέζης που πρέπει να αποστείλουν ως αύριο προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του προέδρου της ΠΑΕ στο έγγραφο πώλησης του Μανωλά.

Το χρονικό

Το πρωί της Τετάρτης αναφέραμε για την πρόταση της Ντνιεπρ και την αντιπρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον ουκρανικό σύλλογο για τον Μανωλά. Την Πέμπτη κάναμε λόγω για τις πιέσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια την επιστροφή του στην Ελλάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ