ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Γιάγιαλο"

Belgiums Romelu Lukaku , right, challenges Bosnia's Mato Jajalo during their World Cup Group H qualifying soccer match at the King Baudouin stadium in Brussels on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgiums Romelu Lukaku , right, challenges Bosnia's Mato Jajalo during their World Cup Group H qualifying soccer match at the King Baudouin stadium in Brussels on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Οι Γάλλοι έμπλεξαν την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο με τον Γιάγιαλο της Παλέρμο

Όσο η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην μεταγραφική αγορά, αναζητώντας ενίσχυση και στις θέσεις των χαφ, τόσο θα προκύπτουν σενάρια από το εξωτερικό. Το τελευταίο έρχεται από την Γαλλία. Σύμφωνα με το γαλλικό σαιτ "lesviolets.com", η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μάτο Γιάγιαλο.

Πρόκειται για 30χρονο διεθνή Βόσνιο, που αγωνίζεται σχεδόν σ’ όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και παίζει στην Παλέρμο. Το σενάριο αυτό προκύπτει μέσω… Τουλούζ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιάγιαλο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ την γαλλική ομάδα. Και μάλιστα προσφέρει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να το αποκτήσει, με τους Ιταλούς να απαιτούν 2,5. Όμως «οι διαπραγματεύσεις της Τουλούζ θα συνεχιστούν την προσεχή εβδομάδα, με στόχο η Παλέρμο να ρίξει τις απαιτήσεις της, αλλά υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της ΑΕΚ για τον παίκτη».

Ο Γιάγιαλο παίζει από το 2015 στην Παλέρμο και πέρυσι στην Serie B έκανε 39 ματς, έδωσε πέντε ασίστ και έβαλε ένα γκολ.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: AP Photo/Olivier Matthys

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ