ΑΕΚ

Γκάζια από τον Δέλλα

Γκάζια από τον Δέλλα
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέβασε τους τόνους στην προπόνηση της Παρασκευής, τονίζοντας στους παίκτες του ότι δεν ήταν σοβαροί στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέβασε τους τόνους στην προπόνηση της Παρασκευής, τονίζοντας στους παίκτες του ότι δεν ήταν σοβαροί στον αγώνα με την ΑΕΛ, υπενθυμίζοντάς τους παράλληλα το ματς κόντρα στον Πανθρακικό, όπου πρέπει να μετατρέψουν τις ευκαιρίες σε γκολ.

Μπορεί άπαντες στην Ένωση να χάρηκαν με την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στο ματς κόντρα στην Λάρισα, ωστόσο σημαντικό ρόλο για τον Δέλλα έπαιξε η εμφάνιση των παικτών στους οποίους ποντάρει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τα πολλά λάθη τους έκαναν τον Κολοσσό να τους μιλήσει σήμερα σε έντονο ύφος, υπενθυμίζοντάς του ότι δεν χωράνε τα λάθη στους αγώνες τους, καθώς πλέον υπάρχει το ματς κόντρα στον Πανθρακικό.

"Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ κάναμε πολλά και εύκολα λάθη. Από ένα τέτοιο ήρθε και το γκολ που δεχτήκαμε. Εμείς οι ίδιοι δώσαμε το δικαίωμα στην Λάρισα να δημιουργήσει φάσεις και να μας κλείσει στα καρέ μας", είπε αρχικά ο Δέλλας στους παίκτες του και συνέχισε: "Στον αγώνα δείξαμε ότι δεν είχαμε την σοβαρότητα των προηγούμενων αγώνων και αυτό είναι κακό".

Παράλληλα ο τεχνικός της Ένωσης υπενθύμισε σε όλους τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, ο οποίος σίγουρα θα είναι δυσκολότερος από όλους τους υπόλοιπους που έχουν δώσει μέχρι στιγμής και θα πρέπει να μετατρέψουν τις ευκαιρίες σε γκολ:

"Μέσα στην εβδομάδα έχουμε το ματς με τον Πανθρακικό που είναι μια καλή ομάδα και αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τόσες ευκαιρίες για γκολ, θα είναι δύσκολο να τις δημιουργήσουμε. Φροντίστε να μετατρέψετε σε γκολ τις φάσεις που θα κάνετε".

πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ