ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, στάθηκε τόσο στη βαθμολογική όσο και στην ψυχολογική σημασία της ισοπαλίας με τη Μίλαν.

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία από τη Μίλαν (0-0), στο Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τον Γιάκομπ Γιόχανσον να στέκεται στη διττή σημασία του αποτελέσματος και να πλέκει το εγκώμιο της στρατηγικής του Μανόλο Χιμένεθ.

"Είναι σημαντικό να παίρνεις έναν βαθμό στην έδρα μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι η Μίλαν, ασφαλώς πολύ σημαντική και η προσπάθεια που κάναμε απόψε, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την ψυχολογία μας, αλλά θα μπορούσα να πω ότι ο πόντος είναι λίγο πιο σημαντικός, δουλέψαμε σκληρά και σωστά για να τον πάρουμε.

Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, προϊόν δουλειάς, είχαμε προετοιμαστεί σωστά και εκτελέσαμε το πλάνο του προπονητή, το εφαρμόσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε μιλήσει πολύ για το πώς πρέπει να αμυνθούμε πριν το παιχνίδι, κρατήσαμε κοντά τις γραμμές μας όταν η Μίλαν είχε την κατοχή της μπάλας και τα πήγαμε καλά συνολικά, δεν ήταν μόνο θέμα της μεσαίας γραμμής. Είμαστε πάντως πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε όλοι μαζί", τόνισε ο Γιάκομπ Γιόχανσον στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ