ΑΕΚ

Για το "μπαμ" με Σιμόες, δυνατά για Σίσκο

Για το "μπαμ" με Σιμόες, δυνατά για Σίσκο

Ο Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Σιμόες, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη. Στην κορυφή της λίστας για την επίθεση ο Σίσκο.

Τον Αντρέ Σιμόες της Μορεϊρένσε έχουν βάλει στο μάτι οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ για το καλοκαίρι, με τον Πορτογάλο μέσο να βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Σιμόες έχει το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει και στην Ένωση θέλουν να κάνουν το "μπαμ" με την απόκτηση του, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να.. κοντραριστούν με την Πόρτο, την Μπενφίκα, η Σεβίλλη και τη Λέγκια, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πάντως, στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση και γι αυτόν τον λόγο κάνουν ήδη κινήσεις για να αποσπάσουν από τώρα το "ναι" του παίκτη για το καλοκαίρι.

Δυνατά και για Σίσκο

Εξάλλου, στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά έχει εστιάσει την προσοχή της η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα προχωρά δυνατά με την περίπτωση του Σίσκο.

Ο Ισπανός φορ θεωρείται ιδανική λύση για την επίθεση και οι "κιτρινόμαυροι" έχουν προχωρήσει ήδη τις επαφές τους με την Κόρδοβα, με σκοπό να τον αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν και με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Στην Κόρδοβα θέλουν να... ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη και για αυτό οι συζητήσεις αφορούν το ποσοστό του συμβολαίου του που θα καλύψει η ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ