ΑΕΚ

Γι' αυτό "καρφίτσωσε" στα αποδυτήρια τη δήλωση Φορτούνη ο Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
Χιμένεθ ICON

Ο Χιμένεθ ήθελε η ψυχολογική "ντόπα" να είναι... σταθερή, γι αυτό και την έκανε γραπτώς. Διαβάστε στο Sport24.gr το στόρι της ανάρτησης της δήλωσης Φορτούνη στα αποδυτήρια των Σπάτων και της υποσημείωσης του Ισπανού τεχνικού.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αποδείξει πολλές φορές, πως το δυνατό του σημείο, είναι ο τρόπος που προετοιμάζει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. Ειδικά για σημαντικά παιχνίδια. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία σ’ αυτόν τον τομέα. Και θεωρεί εξίσου σημαντική με την αγωνιστική, την ψυχολογική προετοιμασία.

Όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, ο Χιμένεθ ενόψει του αυριανού (26/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανήρτησε στα αποδυτήρια την δήλωση που έκανε ο Κώστας Φορτούνης για την ρεβάνς. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός αφενός ήθελε την βλέπουν αυτή την δήλωση συνεχώς οι παίκτες της ΑΕΚ μέχρι και την σέντρα του ντέρμπι, γι αυτό και την έβαλε ήδη από χθες (24/4) στα αποδυτήρια.

Αφετέρου, εκείνο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, το έκανε… γραπτώς. Κάτω από την δήλωση του Φορτούνη, στην ανάρτηση στα αποδυτήρια, ο Χιμένεθ έγραψε και μάλιστα χειρόγραφα: "Σας παρακαλώ πολύ, να απαντήσετε μέσα στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ".

Γι' αυτό "καρφίτσωσε" στα αποδυτήρια τη δήλωση Φορτούνη ο Χιμένεθ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ