ΑΕΚ

Φωτογραφήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Φωτογραφήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Φωτογράφηση για τις ανάγκες της νέας ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών. Μιλά στον κόσμο ο Πλατέλλας.

Φωτογράφηση για τις ανάγκες της νέας ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ανάμεσα στο πλούσιο υλικό από τη φωτογράφηση στα Σπάτα υπάρχουν φωτογραφίες των παικτών εν δράσει, αλλά και από την προπόνηση και σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα στο επίσημο site της ομάδας.

Μιλά στον κόσμο ο Πλατέλλας

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της νέας και διαδραστικής ιστοσελίδας της εγκαινιάζει μια στήλη, στην οποία οι παίκτες της Ένωσης θα απευθύνοντο στον κόσμο της ομάδας. Την αρχή θα κάνει ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα απευθύνονται στον κόσμο της ομάδας μας, μέσω του νέου επίσημου site μας. Δείτε και ακούστε αύριο στην κάμερα του www.aekfc.gr τι λέει ο Βαγγέλης Πλατέλλας εν όψει της προσπάθειας που θα κάνει η ΑΕΚ να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ