ΑΕΚ

Φτιάχνει "δίδυμα" που αρέσουν

Φτιάχνει "δίδυμα" που αρέσουν
INTIME SPORTS

Τα δίδυμα Μπαρμπόσα - Πεταυράκης και Ντούνης - Μπακάκης ξεχώρισαν από το φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου, παρότι δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα. Κάνει... πλάκα ο Πορτογάλος

Πολλά συμπεράσματα δεν βγαίνουν από το φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου, αλλά σίγουρα κάποια παίκτες απέδωσαν σωστά τις οδηγίες του Δέλλα και ανάμεσα τους ήταν η αριστερή και η δεξιά πλευρά σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.

Στην αρχή του αγώνα, η συνεργασία του Μπαρμπόσα με τον Πεταυράκη ήταν αριστουργηματική, με τον Πορτογάλο να βγάζει τουλάχιστον 3 φορές τον νεαρό αμυντικό σε πλεονεκτική θέση, όπως το ίδιο έκανε και ο Πεταυράκης για τον Έλντερ.

Ο ένας κάλυπτε τον άλλον και από την πλευρά τους φτιάξανε το δεύτερο γκολ του Μπρέσεβιτς. Η συνεργασία τους θα έλεγε κανείς πως προέρχεται... από την περσινή σεζόν.

Στην επανάληψη, παρότι η ΑΕΚ βρήκε δυσκολίες στην ανάπτυξη με την "πράσινη" ομάδα, η δεξιά πλευρά και συγκεκριμένα το δίδυμο Ντούνης και Μπακάκης άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και σίγουρα αν είχε πάει καλύτερα και το κέντρο στην συγκεκριμένη ενδεκάδα, θα είχαν ακόμα καλύτερη εικόνα.

Όπως και να έχει, ο Δέλλας σίγουρα "τρίβει τα χέρια" του διότι βλέπει πως μπορεί να δουλέψει πάνω στις πτέρυγες και να βγάλει ένα αξιόμαχο αποτέλεσμα που θα είναι κοντά στα θέλω του. Φέτος η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει πως θα έχει πολύ καλά άκρα μετά από χρόνια...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ