ΑΕΚ

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών... Δέλλας!

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών... Δέλλας!
INTIME SPORTS

Το μεγάλο πρόβλημα με τους ξένους παίκτες σε μια ομάδα, είναι η επικοινωνία, αλλά σε αυτό το κομμάτι η ΑΕΚ έχει τον Δέλλα ο οποίος δίνει οδηγίες σε... 4 γλώσσες.

Πάντα σε όλες τις ομάδες και ειδικά στις προετοιμασίες που πρέπει οι οδηγίες του προπονητή να μεταφράζονται προς όλους τους ποδοσφαιριστές για να αντιλαμβάνονται τα πλάνα του, υπάρχει ένα πρόβλημα.

Σε αυτό το κομμάτι η ΑΕΚ πέρυσι δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα καθώς όλοι οι περισσότεροι ξένοι της ήξεραν και καταλάβαιναν ελληνικά. Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς μπορούσαν να καταλάβουν τις οδηγίες, ενώ μόνο οι Μπρέσεβιτς και Κορδέρο χρειάζονταν μετάφραση.

Φέτος όμως οι ξένοι είναι περισσότεροι και σε αυτό το θέμα την λύση την έχει ο προπονητής του δικεφάλου, ο οποίος μπορεί να συνεννοηθεί και να δώσει τις οδηγίες του όπως ο ίδιος θέλει να τις μεταφέρει.

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών... Δέλλας!
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα μιλάει σε 4 γλώσσες για τους Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Μπαρμπόζα, Φαγιέ, Ζόριτς. Ιταλικά για τον Κροάτη, Ισπανικά για Μιγκέλ και Έλντερ και Αγγλικά σε Φαγιέ και Ζόριτς. Η 4η φυσικά είναι τα ελληνικά για όλη την υπόλοιπη ομάδα.

Η συγκεκριμένη ικανότητα είναι τεράστιο συν για τον Δέλλα ο οποίος μπορεί με αυτό τον τρόπο να βρίσκεται άμεσα στο πλευρό των παικτών, να τους ακούει και να μπορεί να τους καταλάβει. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο όταν η συνεννόηση γίνεται μέσα από τρίτο άτομο.

"Μεταφραστής" ο Μάνταλος για Ζόριτς-Φαγιέ

Μέσα σε όλη αυτή την επικοινωνία, ο Τράι έχει βρει και βοηθό (άθελα του) στην μετάφραση, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος, όλες τις οδηγίες στα Ελληνικά τις μεταφράζει στα αγγλικά σε Ζόριτς και Φαγιέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ