ΑΕΚ

Φουρτάδο: "Θα κινδυνεύσουν ζωές"!

Φουρτάδο: "Θα κινδυνεύσουν ζωές"!
Φουρτάδο INTIME SPORTS

Ο Εμίλιο Φουρτάδο μίλησε για τις σκηνές τρόμου που έζησε στα Σπάτα από την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ και τόνισε πως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση μπορεί να κινδυνεύσουν ακόμα και ζωές.

Ο 30άχρονος φορ μίλησε σε Πορτογαλική ιστοσελίδα (σε θέμα που θυμίζει τα δικά μας blog) για τα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ.

Από την περιγραφή του καταλαβαίνουμε πως τα επεισόδια στα Σπάτα τον έχουν τρομοκρατήσει και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κατάσταση να γίνει ακόμα χειρότερη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt

"Γεια σας και πάλι. Με την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους τους Πορτογάλους καλή χρονιά.Την τελευταία φορά σας έγραψα για τα προβλήματα με τους οπαδών, όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά ακόμα χειρότερα.

Όπως έχω ξαναπεί στην ΑΕΚ περνάμε δύσκολες στιγμές αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά. Αποκλειστήκαμε από τους "16" για το Κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Το προηγούμενο Σάββατο παίξαμε στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και σε κάποια φάση το παιχνίδι διεκόπη εξαιτίας των οπαδών μας, που διαμαρτύρονταν, πετώντας αντικείμενα.

Μία ημέρα αργότερα περίπου 30-40 άτομα κρατώντας σίδερα, ξύλα και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα ήρθαν στην προπόνηση! Στη συνέχεια συζητήσαμε, οι τόνοι ανέβηκαν και οι οπαδοί προσπάθησαν να μας επιτεθούν. Ο προπονητής προσπάθησε να τους μιλήσει και τον έσπρωξαν. Ήταν σαν να ζω σε ταινία τρόμου.

Η λύση δόθηκε όταν απέδρασα πηγαίνοντας στην αίθουσα των Spa, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Περιμέναμε για αρκετές ώρες την Αστυνομία να μας βοηθήσει, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ! Μόνο όταν ηρέμησαν τα πνεύματα καταφέραμε να φύγουμε από το προπονητικό κέντρο, χωρίς προβλήματα.

Ήταν τεράστιο σοκ για μένα και ευχαριστώ τον Θεό που όλα πήγαν καλά. Οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουμε στο μέλλον να έχουμε παρόμοια προβλήματα ή ακόμα χειρότερα. Τολμώ να πω πως μπορεί να κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή όσων δουλεύουν στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ