ΑΕΚ

Φουλάρει για Αλμέιδα, παίζει και του Σα

Φουλάρει για Αλμέιδα, παίζει και του Σα

Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι τελειώνει με το θέμα της απόκτησης επιθετικού, με τους δύο Πορτογάλους να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και ένα ακόμα όνομα έκπληξη να εξετάζεται.

Στόχος της Ένωσης ήταν να κλείσει επιθετικό πριν αλλάξει ο χρόνος, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να μην υπάρξει βιασύνη, αφού οι επιλογές χαρακτηρίζονται αρκετά δύσκολες και θέλουν χρόνο για να μπορέσουν να πειστούν να φορέσουν τα Κιτρινόμαυρα, ξεκινώντας από τη Β' Εθνική.

Πρώτος στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για το καλοκαίρι, ωστόσο κρατάει αντιστάσεις στο να μετακομίσει στην Ελλάδα από τώρα και να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική για ένα εξάμηνο, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να παραμένει ανοιχτεί.

Εκτός του Αλμέιδα, υπάρχει και ο Ορλάντο Σα, η περίπτωση του οποίου συνεχίζει να απασχολεί και να αρέσει. Η Ένωση είχε τις τελευταίες ημέρες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα, όμως έχει έτοιμη και τρίτη περίπτωση, την οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Η ΑΕΚ δεν πουλάει...

Σούπερ πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο ετοίμαζε πορτογαλική ομάδα, της οποίας ωστόσο την όρεξη έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήταν κάθετος στο θέμα πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Οι εμφανίσεις του Πέτρου Μάνταλου έχουν κάνει γκελ σε ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες παρακολουθούν την πορεία του και... ορέγονται την απόκτηση του.

Ο 23χρονος άσος βγάζει μάτια στην ΑΕΚ, έχει κλιθεί στην Εθνική και σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα της Πορτογαλίας όχι μόνο παρακολουθούσε την πορεία του, αλλά ετοίμαζε σούπερ πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν θα μπορούσε να μην φτάσει στα αυτιά του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Ένωση πλέον μόνο αγοράζει και δεν ξεπουλάει τα περιουσιακά στοιχεία της, με τον Μάνταλο να είναι ένα από τα σπουδαιότερα που διαθέτει.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ