ΑΕΚ

Φούντας: "Πάμε μόνο για τη νίκη με Πανιώνιο"

Φούντας: "Πάμε μόνο για τη νίκη με Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Ο Ταξιάρχης Φούντας στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο σημερινό κομβικό ματς με τον Πανιώνιο. Η αναφορά του για Πετρόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 17χρονος επιθετικός στην κάμερα της Nova:

" Έχουμε κάνει τρία καλά συνεχόμενα αποτελέσματα. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό.

Εμείς όμως αυτό που κάνουμε είναι στο κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 1000% των δυνάμεών μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να νικάμε και το Σάββατο θα πάμε όλοι μαζί δυνατά για να πάρουμε τη νίκη", τόνισε ο νεαρός για να συμπληρώσει:

"Εμείς δε θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, θα έρθει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη.

Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα και αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλό της ΑΕΚ".

Για το νέο σύστημα που αγωνίζεται η ΑΕΚ αλλά και την καινούρια του θέση είπε: "Πιστεύω ότι μας έχει βοηθήσει το νέο σύστημα και σε ότι έχει να κάνει με εμένα, με βοηθάει πάρα πολύ ο Αντώνης (Πετρόπουλος), αφού με την ταχύτητα που έχω μπορώ να βγαίνω στην αντεπίθεση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ