ΑΕΚ

Φιλοξενία της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ στα Σπάτα πριν τον Ολυμπιακό

Φιλοξενία της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ στα Σπάτα πριν τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (10/11) με τον Ολυμπιακό, στα Σπάτα.

Την διευκόλυνση της ΑΕΚ ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 7/11 θα αγωνιστεί για το Γιουρόπα Λιγκ στο Ισραήλ με την Μακάμπι. Την Παρασκευή (8/11) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Μακάμπι και αναχώρηση για Ελλάδα αμέσως μετά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φτάσει στην Αθήνα αργά το απόγευμα, με την διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει την παραμονή στην πρωτεύουσα. Για τον λόγο αυτό, ζητήθηκε από την ΑΕΚ, να την διευκολύνει και να της παραχωρήσει ένα γήπεδο στα Σπάτα προκειμένου να κάνει ο ΠΑΟΚ την τελευταία του προπόνηση το Σάββατο (9/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΕΚ μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Νίκου Λυμπερόπουλου, δεν ήταν αρχικά αρνητική στην φιλοξενία της ομάδας του Στέφενς και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη... φιλοξενία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ