ΑΕΚ

Φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, φιλοξενία στα Σπάτα

Φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, φιλοξενία στα Σπάτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ φιλοξένησε χωρίς το παραμικρό την πολυπληθή αποστολή επισήμων του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα και αύριο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί στα Σπάτα.

Εντός του γηπέδου του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αποδείχθηκε μάλλον αφιλόξενη στο χθεσινό (24/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό ωστόσο ήταν και το… ζητούμενο. Αντιθέτως ήταν μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ, να αποδειχθεί φιλόξενη στις εξέδρες.

Το παρών στο ΟΑΚΑ έδωσε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αλλά και πολλοί διοικητικοί παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά ακόμα και 50 άτομα που είχαν προσκλήσειςVIPστην θύρα 29.

Όλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή παρατράγουδο. Παρόλο που δεν υπήρχε περιορισμός εντός της σουίτας και παρόλο που δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν να λένε για την εξαιρετική φιλοξενία από την πλευρά της ΑΕΚ. Μάλιστα αυτή η φιλοξενία έχει και συνέχεια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, καθώς έχει την Τετάρτη παιχνίδι για το κύπελλο στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Και τόσο σήμερα (25/1) όσο και αύριο (26/1) η ομάδα θα προπονηθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Φυσικά σε διαφορετική ώρα αύριο, απ’ αυτή που θα προπονηθεί η ΑΕΚ. Σήμερα άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ