ΑΕΚ

Φιλικό με την Ξάνθη η ΑΕΚ

Φιλικό με την Ξάνθη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων και μεταξύ των ομάδων που θα αντιμετωπίσει θα είναι και η Ένωση. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στα Πηγάδια στις 2 Αυγούστου

Δυνατό φιλικό θα δώσει η ΑΕΚ στις 2 Αυγούστου κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της. Στις 25 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο από αυτά με αντίπαλο την Βέροια στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena». Στην συνέχεια η ξανθιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (02/08) ενώ στις 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Στις 10 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κομοτηνή για το φιλικό με τον Πανθρακικό ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί και ο αντίπαλος της πρόβας τζενεράλε (16/08)".

Ο βοηθός του Μανωλά

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Παναγιωταρά για τη θέση του βοηθού του Στέλιου Μανωλά στην Κ20.

Ο Παναγιωταράς έχει υπάρξει βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όταν εκείνος ήταν προπονητής στον Πανιώνιο, ενώ έχει διατελέσει και πρώτος προπονητής στην Κ20 των κυανέρυθρων.

Η ανακοίνωση:

«Από την ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι ο κ. Νίκος Παναγιωταράς (κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO) προστίθεται στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του κ. Στέλιου Μανωλά στην ομάδα Κ-20».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ