ΑΕΚ

Φέρνει και φορ ο Μιλοβάνοβιτς

Φέρνει και φορ ο Μιλοβάνοβιτς

Περιπτώσεις από την Ισπανία βλέπει ο Μιλοβάνοβιτς, ωστόσο πάντα στα υπόψην βρίσκεται και η περίπτωση του Κουρμπέλη αν ο Δέλλας κρίνει ότι χρειάζεται και αμυντικό χαφ

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έπιασε δουλειά και με το... καλημέρα ο Τραϊανός Δέλλας είπε πως προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αριστερού εξτρέμ, που έγινε με τον ερχομό του Έλντερ Μπαρμπόζα. Μάλιστα, έδειξε απέναντι στην Ξάνθη κάποιες πτυχές από τα χαρίσματά του στο διάστημα που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα κινείται για την απόκτηση επιθετικού, μιας και ο Μπρέσεβιτς είναι στα... πιτς, ενώ οι Αραβίδης και Ντ' Ακόλ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε θέση φορ περιοχής, που έχει ανάγκη η "Ένωση".

Οσον αφορά τον επιθετικό, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται να έχει προκρίνει 2-3 περιπτώσεις από την ισπανική αγορά και ανάμεσά τους να υπάρχει παίκτης από την Πριμέρα, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Πάντως και στο θέμα Μπαρμπόζα, έδειξε ότι μπορεί να φέρει ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία παίκτη πολύ καλού επιπέδου, όπερ σημαίνει ότι είναι σε θέση να τα καταφέρει και αυτή την φορά. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ