ΑΕΚ

Φανέλα βασικού για Μπρέσεβιτς

Φανέλα βασικού για Μπρέσεβιτς
INTIME SPORTS

Μετά από πολύ καιρό, όπως όλα δείχνουν, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα πάρει θέση βασικού για τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Επισκοπή.

Ο Κροάτης επιθετικός της Ένωσης, Ιβάν Μπρέσεβιτς, αναγκάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών, ωστόσο πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα πάρει ξανά θέση βασικού.

Οι τραυματισμοί των Αραβίδη και Ντακόλ άνοιξαν ουσιαστικά το δρόμο προς την 11άδα για τον Μπρέσεβιτς, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Μετά το γκολ του κόντρα στον Αχαρναϊκό ο Κροάτης απέδειξε ότι συνεχίζει να διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ, ενώ έχει ξεπεράσει τα εμπόδια των τραυματισμών που τον είχαν αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι Μπρέσεβιτς και Τσεβάς είναι οι μοναδικοί δύο «καθαροί» επιθετικοί που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς κόντρα στην Επισκοπή και όπως όλα δείχνουν ο πρώτος θα πάρει θέση βασικού.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις περιπτώσεις των Ντούνη και Πλατέλλα, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν ως επιθετικοί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Μπρέσεβιτς είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγω, καθώς έχει δείξει ότι είναι πανέτοιμος και μπορεί να επανέλθει στη βασική 11άδα της ΑΕΚ.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ