ΑΕΚ

Έχεις Μπαρμπόζα; Έχεις κόσμο!

Έχεις Μπαρμπόζα; Έχεις κόσμο!
INTIME SPORTS

Κάποτε ήταν ο «Mago» Τσιάρτας, ο μεγάλος Ριβάλντο και ο «υδραυλικός» Σκόκο... Φέτος ο «μαγνήτης» για τον κόσμο της ΑΕΚ λέγεται Μπαρμπόζα και αξίζει να πληρώσεις εισιτήριο

Πάντοτε ο κόσμος της ΑΕΚ είχε την ανάγκη για παίκτες που τον... μαγνήτιζαν και άξιζε ο κόπος να σηκωθεί για χάρη τους από την πολυθρόνα και να κατέβει στο γήπεδο.

Διότι έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία του ΑΕΚτζή, να βλέπει θέαμα και αν δεν κερδίσει, δεν τρέχει τίποτα, αλλά γουστάρει μπάλα. Και για αυτό έψαχνε κάθε χρονιά τον παίκτη που θα έχει κάτι παραπάνω από φιλική σχέση με την «στρογγυλή θεά».

Άλλες χρονιές τον... έβρισκε όπως με τα παραπάνω παραδείγματα και άλλες απογοητευόταν όπως για παράδειγμα ο Ντράγκαν Τσίριτς που δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα.

Ο Νάτσο Σκόκο ήταν ο τελευταίος «μαγνήτης» για τον κόσμο της ΑΕΚ και δυστυχώς με την απομάκρυνση του, ξεκίνησε και η κατρακύλα για τον δικέφαλο.

Ο νέος Mago...

Η επιστροφή της ΑΕΚ όμως ξεκίνησε και οι κιτρινόμαυροι σε αυτή τη νέα αρχή είχαν ανάγκη για έναν παίκτη που θα τρελάνει ξανά τον κόσμο, που θα κάνει τον ΑΕΚτζή να υπολογίσει και τον παράγοντα θέαμα προκειμένου να ανηφορίσει προς το ΟΑΚΑ, που θα αρχίσει η ομάδα να θυμίζει και πάλι το πραγματικό της DNA.

Την «ανάγκη» αυτή κάλυψε και με το παραπάνω η κίνηση απόκτησης του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Έλντερ Μπαρμπόζα, που έλαμψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπράγκα και αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο τις προηγούμενες χρονιές των δύο βασικών αντιπάλων τη ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Και είναι ακόμα η αρχή

Αν και βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση από τους συμπαίκτες του και σίγουρα μέρα με τη μέρα βρίσκει τα πατήματα του ολοένα και περισσότερο, στο πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά, ο Μπαρμπόζα δικαιολόγησε το προσωνύμιο του... O Mágico.

Έφτιαξε τα δύο από τα τέσσερα γκολ με απίστευτες πάσες που πέρασαν από την... τρύπα της βελόνας, πέτυχε ένα γκολ και μάλιστα με το κεφάλι και απέδειξε με την μπάλα στα πόδια πως κινδυνεύεις να εκτεθείς αν πας μαζί του στο ένας εναντίον ενός.

Όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ πήραν μια πρώτη γεύση και όσοι είδαν από το σπίτι το παιχνίδι, έβαλαν... στόχο το επόμενο ματς. Ο Μπαρμπόζα, θα είναι σίγουρα εκεί και θα τους περιμένει...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ