ΑΕΚ

Έχει την «πολυτέλεια» 12 ημερών

Έχει την «πολυτέλεια» 12 ημερών
INTIME SPORTS

Η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του ρόστερ κατά 95%, δίνει την πολυτέλεια χρόνου στην ΑΕΚ, να περιμένει για τις τελικές κινήσεις της μέχρι και τις 12/9. Οι ελεύθεροι Λέκιτς, Κατσουράνης και η έκπληξη

Όπως ανακοινώθηκε, η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Football League θα γίνει στις 9/9 κάτι που σημαίνει πως η έναρξη θα πάει πιθανότατα για τις 20 του μήνα, δίνοντας την πολυτέλεια χρόνου στην ΑΕΚ να προχωρήσει χωρίς να βιάζεται, στις τελευταίες της μεταγραφικές κινήσεις με ελεύθερους ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα να κλείσουν σε ομάδα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, βάση των κανονισμών της ΕΠΟ.

Μπορεί το θερινό μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει σήμερα (1/3), αλλά αυτό περιλαμβάνει όλους τους ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτούς που είναι δεσμευμένοι με συμβόλαιο. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, η συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών δεν την ενδιαφέρει καθώς όλες οι περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αποτελούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Η πρόταση σε Λέκιτς και η περίπτωση Κατσούρ

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ είναι ελεύθεροι, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ, χωρίς το άγχος των επίσημων διοργανώσεων, μπορεί να προσθέσει παίκτη / παίκτες μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Ντέγιαν Λέκιτς που αποτελεί τον διακαή πόθο για τον χώρο της επίθεσης αλλά και ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, τόσο παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ που τον έχει πάντα στο μυαλό της.

Στην πρώτη περίπτωση ο Σέρβος Φορ, έχει δεχθεί την κρούση της Ένωσης και στα χέρια του υπάρχει ίσως η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσε να έχει, σε σχέση με αυτές από τις ομάδες της Ισπανίας. Ο Λέκιτς ζυγίζει τα δεδομένα προκειμένου να επιλέξει την καλύτερη επιλογή για το μέλλον. Η αλήθεια είναι πως έχει καθυστερήσει η συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό λόγω της κατηγορίας που βρίσκεται η Ένωση, παρόλα αυτά ο παίκτης δεν έχει απαντήσει σε κανέναν και μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβει την απόφαση του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά στην Ένωση, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και που με την συμπεριφορά του έχει δείξει πως επιθυμεί η τελευταία ομάδα της καριέρας του να είναι η ΑΕΚ. Στον δικέφαλο τα έχουν στο μυαλό τους όλα αυτά και και δεν αποκλείεται ο "γάμος" να ολοκληρωθεί, άσχετα με την περίπτωση του επιθετικού.

Η έκπληξη

Αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω της περίπτωσης των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, δεν αποκλείεται να υπάρξει και περίπτωση έκπληξη που τις προηγούμενες μέρες το κασέ του να ήταν απλησίαστο, αλλά με τον κίνδυνο να βρεθεί χωρίς ομάδα, να μετατραπεί σε ευκαιρία για τον ίδιο η ΑΕΚ αλλά φυσικά και για την ίδια την ομάδα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ